Mig

​Hej, jeg hedder Bente Jacobsen. Dejligt, at du fandt mig 🙂

Jeg glæder mig rigtig meget til at hjælpe dig med at blive angstfri, så du kan udfolde dit fulde potentiale.

Da jeg selv har haft angst det meste af mit liv, ved jeg af personlig erfaring, hvor grænseoverskridende angsten kan være, og hvor vidunderligt befriende det er, når den forsvinder, og der er ro i krop og sind.

Det fortæller jeg mere om i videoen her.

Jeg er uddannet reg. psykoterapeut på Mygind Institute - nu Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

Det er min egen angsthistorie, som er årsagen til, at jeg valgte at blive psykoterapeut. Min historie er også årsagen til, at jeg har specialiseret mig i angst og angstbehandling. Jeg er motiveret af, at jeg gerne vil inspirere og hjælpe andre til at blive angstfri.

Terapien foregår i klinikken eller online. Vi skal dog have mødt hinanden i klinikken 1-2 gange, før vi kan fortsætte med at arbejde online.

Jeg arbejder ud fra sammenhængen mellem krop, sind, ånd og miljø. Alle mine metoder og teknikker er gennemtestede og forfinede, også på egen krop. Jeg ved, hvad de kan, og jeg kan personligt stå inde for hver enkelt af dem.

Udover psykoterapi tilbyder jeg en uddannelse til angstterapeut, som kan tages flere steder i landet, og jeg holder regelmæssigt foredrag og laver webinarer, kurser og workshops.

Jeg har endvidere skrevet en bog om angst: FRA ANGST TIL ANGSTFRI. Den kan du læse et uddrag og anmeldelser af her.

Lidt mere om mig

Jeg er som nævnt reg. psykoterapeut (registreret psykoterapeut) og medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter (FaDP). Reg. psykoterapeut er en beskyttet titel og et bevis på, at jeg lever op til nogle specifikke uddannelsesmæssige og faglige krav, som er fastsat af FaDP og godkendt af Sundhedsstyrelsen.

Jeg er også tankefeltterapeut, transbiologisk traumeterapeut og METAsundheds Master-terapeut. I 2021 har jeg yderligere videreuddannet mig til transbiologisk traumeterapeut Master og har dermed fået endnu flere og mere avancerede traumeforløsende teknikker at arbejde med.

Jeg er desuden uddannet Reiki healer og Power healer og har lært metoden White Dove Healing hos Lars Muhl. 

Ydermere har jeg lært og anvender metoden TRE (Trauma & Tension Releasing Exercises), som er fysiske øvelser, der fjerner dybe spændinger og stress i kroppen.

Indtil 2014 var jeg lektor på Handelshøjskolen i Aarhus og Aarhus Universitet. Derefter flyttede jeg til København og arbejdede nogle år som deltidsunderviser, samtidig med at jeg uddannede mig til psykoterapeut. Jeg blev færdiguddannet i februar 2018.

Jeg har en cand.ling.merc. i engelsk, en ph.d. i sprog og kommunikation og mere end 30 års erfaring som underviser og forsker.

Siden 1994 har jeg også i perioder arbejdet som konferencetolk mellem engelsk og dansk. Jeg kan rigtig godt lide den form for udfordring, hvor det gælder om at tænke hurtigt og være kreativ. Samtidig er det en mulighed for at vedligeholde mine sproglige og kommunikative kompetencer.

Men nok om mig! 

Det handler jo om DIG, og jeg glæder mig meget til at hjælpe dig med at blive angstfri.

#TænkATværetryg #AngstFriNu​

Skriv til mig

og lad os sammen finde ud af, hvordan 

jeg kan hjælpe dig.

 
 
 
Du kan samtidig tilmelde dig mine nyhedsmails.
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lad mig hjælpe dig allerede i dag

Følg mig på Facebook og andre medier

Du er meget velkommen til at følge mig på min Facebookside, hvor jeg deler informationer om angst samt laver LIVE-udsendelser og præsenterer forskellige tiltag. Du er også meget velkommen i min Facebookgruppe Angstforum DK.

Du kan også følge mig på Instagram og andre sociale medier. Klik på symbolerne nederst til højre.

Tjek også min YouTube kanal og de to playlister Angstforum DK og MandagsLIVE, hvor der ligger en serie videoer om angst.

BJ Formidling ApS​ - Jacobsen terapi

Gammelmosevej 317I
​288​0 Bagsværd

Telefon: 26210107​

E-mail: info@jacobsenterapi.dk

CVR: ​42032816