Udtalelser fra deltagere

Betina Lundis:

Det har været en fantastisk lærerig oplevelse, at være på Bentes angstterapeutuddannelse.

Bente er en KOMPETENT underviser som kan sit kram og hun er total engageret. Det brænder igennem i undervisningen og jeg vil bare have mere og mere viden, kan ikke få nok.

Materialet til undervisningen er super godt og gennemarbejdet.

​Tillige gemmer der sig under overfladen et varmt hjerte, der banker for hendes uddannelse og kursister/klienter. Hvilket tydeligt mærkes igennem hele uddannelsen! Tålmodighed er også én af Bentes dyder, som hun i den grad havde brug for, med alle mine spørgsmål ;-)

​Når Bente går i gang, føler klienten sig i gode hænder, der er nærvær, kærlig guiden og overblik over situationen med al hendes viden.

Så bliver det ikke bedre 💚

​Kan kun anbefale uddannelsen, hvis du er interesseret i at lære om angst og traumeteknikker til at forløse angsten med. Der er en dybde i Bentes undervisning, som jeg ikke tidligere har oplevet.

Vivi Toft:​

Det har været en rigtig god og lærerig uddannelse, hvor jeg har fået mange håndgribelige værktøjer, som jeg kan øve mig i at bruge i praksis. Teorien har været god.

Bente er en rigtig god underviser, ærlig, kærlig, varmt og humoristisk

Jeg kunne godt have ønsket mig mere tid på ¨modulerne til at øve teknikkerne.

Passende holdstørrelse.

God start hver gang med runden.

Fik lært nogle fantastiske piger at kende, som jeg stadig vil ses med og lave supervision med.

Jeg var også glad for zoommøderne.

​​Tak Bente, fordi du er dig og ingen andre end dig.

​Vera Mølgaard

Materialet/kompendiet er rigtig grundigt, præcist og fyldestgørende. Stemningen var god hele vejen igennem, rammerne og forplejningen virkelig fin.

Ville gerne have haft mindre teori og mere praksis. Og flere demoer.

Da jeg forleden anvendte teknikkerne, slog det mig, at healingsteknikkerne (kærlighed, accept, glæde) højner spiritualiteten endnu mere (eller hurtigere) end positive affirmationer, og det er der brug for i verden.

Mit motto har altid været ”Hjælp til selvhjælp”, og der er disse metoder super gode.

Det tiltaler mig også, at metoderne er så nemme ift. mange andre metoder – og stadig går så dybt. Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem meget

​Jette Boye

Der var rigtig mange gode ting: Vores underviser var superdygtig og skarp. Området var nyt og SÅ spændende. Undervisningsmaterialet var godt lavet og anvendeligt. Stedet var fantastisk. Der var en rigtig god stemning på holdet. Der var en god blanding af kursister med forskellige baggrunde. Holdstørrelsen var passende.

​Jeg ville godt have haft et modul mere. Og flere demoer. Samt lidt mere øvetid på modulerne.

Alt i alt har jeg virkelig været glad for dette kursus, hvilket jeg heller ikke har lagt skjul på undervejs - og jeg er meget klar på en 2'er 😄👋

Dorthe Hostrup

Tak for indsigtsfuld, lærerig og værdifuld viden og redskaber leveret af en underviser og formidler i top klasse og top form 😀👍💚

Jeg syntes at uddannelsen er tilrettelagt på en meningsfuld og hensigtsmæssig måde med afveksling mellem teori og praksis. Mere praksis tænker jeg bliver for energislugende under kurset.

Alt det bedste fremover og håber vi ses igen.

Birgitte Kingo

Jeg synes at de runder, som vi startede med hver gang var rigtig gode. Du gav mig en følelse af omsorg og nærvær, fordi du gav os tid til at fortælle, hvor vi var hver især. Fedt at du også selv deltog. Ydermere gav det os en mulighed for at lære hinanden bedre at kende, hvilket var rigtigt godt.

Dine demoer var super gode og brugbare til rigtigt at forstå, hvorledes vi skulle bruge det nye lærte stof.

Fedt med både teori og øvning.

Super godt med zoom møderne indimellem samt det at skulle lave nogle opgaver ifht. lærte stof.

Godt at du tog meget styring i undervisningen, bla. med at sammensætte grupperne. Dejligt selv at være fri for at “bøvle” med.

Deltager antal var også super godt.

Super fede teknikker alle og enhver :)

Dejligt letlæselig hæfte vi har fået af dig. Rigtigt godt skrevet til at kunne vedligeholde min nye viden, uden det bliver for uoverskueligt. Dejligt med de to laminerede du også gav os :)

Tiden til at nå at øve teorierne nok igennem, var der for lidt af for mit vedkommende på modulerne.

To healingsmetoder på en og samme weekend blev lidt forvirrende eller for meget at skulle forholde sig til.​

Ville gerne have haft mere spørgeteknik.

Jeg synes at du er et fantastisk dejligt varmt menneske Bente :) Jeg synes også, at du er mega dygtig og selvom du siger tingene tydeligt til os og er klar i spyttet ( jeg elsker tydelige mennesker) kunne jeg stadig mærke din nærhed og omsorg i undervisningen. Jeg følte mig meget tryg ved dig - tak for det !

Jeg er vild med alle de nye redskaber, som jeg har fået, og jeg er helt igennem glad for, at jeg meldte mig til din uddannelse.

Det har været fantastisk at være med på rejsen på dit første hold :)​

Rikke Møller

For mig var uddannelsen en ny dør, der åbnede sig. Jeg har fået lyst til at fordybe mig mere i traumeforløsning.

Jeg var en anelse forvirret omkring metoderne i starten. Måske er det mig, der er lidt tung i optrækket, men de kan måske tydeliggøres mere allerede den første weekend.

Jeg oplevede dig som en myndig underviser, - og en myndig OG omsorgsfuld terapeut. Du har helt sikkert fundet din rette plads.

Undervisningsmaterialet er meget fornemt, særligt med tillæggene. Jeg kan godt lide den måde, du har bygget materialet op på. Og nu synes jeg, at det er let tilgængeligt

​Den sidste weekend var udfordrende, men jeg lærte utrolig meget netop der. Tak for en udfordrende, forløsende og festlig afslutning.

Jeg er glad for, at jeg har fået denne oplevelse. På trods af, at jeg kæmpede noget undervejs med at acceptere, at alt ikke kan og skal forklares.

Jeg ønsker dig alt godt​.

 

​Susanne Mohr Christensen

Du er godt inde i dit stof og er en kompetent underviser.

Dit udleverede skriftlige materiale er også godt.

Du er meget kontant i din kommunikation. På sidste modul viste du mere "softness", især når du var terapeut. Jeg oplevede en kompetent terapeut, som dansede fantastisk med sin viden. 

Kim Kristensen

Der var meget godt på uddannelsen, for eksempel din måde at holde vi deltagere fast i selvansvaret for både egen udvikling og egne følelser.

Jeg oplevede ikke, at der var noget undervisning, som var overflødig. Og jeg manglede ikke noget indhold.

Jeg ville dog gerne have haft demoer af hver ny øvelse du fremlagde, inden vi selv skulle øve i grupper.

​Jeg vil også opfordre til, at der imellem modulerne bliver et krav om at dokumentere øveklienter (medkursister). Det har jeg oplevet som givende på andre uddannelser, fordi mine medkursister trods selvansvarlighed for læring blev alt for laisser faire.

Lisbeth Storm

​Uddannelsen var rigtig godt struktureret. Jeg kan rigtig godt lide strukturen med fysiske weekender og opfølgende Zoom møder. Du er en meget kompetent underviser og formidler, og man er ikke i tvivl om at du kan dit kram og brænder for at videregive viden.

Alt indholdet var meget relevant. Og der manglede ikke noget. Jeg kunne godt lide undervisningsmåden. Den var meget fyldestgørende og du er virkelig god til at gøre undervisningen ”levende” og meget interessant. Man er ikke et sekund i tvivl om, at du brænder for din uddannelse og for at videregive din viden til os.

Jeg kunne godt have brugt noget mere praktisk træning på modulerne. Eller evt. via Zoom møderne. Så vi kunne have lært endnu mere af hinanden og med fælles supervision af dig under uddannelsen – i plenum.

Jeg er så taknemmelig og glad for at have taget din angstuddannelse. Stor taknemmelig over at jeg ”faldt over dig” og din uddannelse. Du er en fantastisk underviser og har et stort hjerte. Tak for dig.

​Anita Brandt Kristensen

​​Godt på uddannelsen:

  • God videovelkomst og introduktion til uddannelsen.
  • Videoklip med visning af øvelser er gode til at understøtte det skriftlige materiale.
  • Indbydende og velskrevet/letlæseligt undervisningsmateriale.
  • Opfølgende zoom møder efter modulerne.
  • ”Runden” på hvert modul inden start på dagen, hvor alle fik mulighed for at sætte ord på tanker, følelser, nuværende trivsel og velbefindende og refleksioner.
  • At der hele tiden var en vekselvirkning mellem præsentation af/undervisning i teori og efterfølgende træning i praksis med hinanden i grupper.
  • At grupperne skiftede, så vi alle fik trænet med hinanden.
  • At du som underviser tog hånd om de aktuelle problemstillinger, der undervejs var akutte for enkelte deltagere og drog omsorg for det ved at lave en session på det med det samme (som f.eks. da en elev havde mistet sin hund og var i akut krise over det/sorg).

Jeg synes, at alt indholdet var relevant og brugbart. Jeg kunne dog ønske endnu mere tid til fordybelse og praktisering af teknikkerne. Det var virkelig lærerigt på sidste modul, da vi skulle lave klient/terapeut øvelserne i plenum, hvor der var et ”par” på ad gangen, og du som underviser var til stede under hele forløbet og kom med direkte feedback til processen, samt at de medstuderende var observatører og måtte komme med feedback efterfølgende. Det var der, tingene rigtigt "landede" hos mig.

Der kunne godt med fordel stilles krav om deltagelse i øvegrupper eller dokumentation om øveklienter. Jeg ved, at det er ansvar for egen læring, men det gør noget ved seriøsiteten og ansvarsfølelsen overfor de medstuderende, når man forpligter sig på at dokumentere sit arbejde. 

​Jeanette Skafsgaard

Først vil jeg sige tusind tak for en forrygende specialuddannelse! Jeg har fået yderligere skærpet mine værktøjer i behandling af klienter med både erkendt og hidtil uerkendte angsttyper. Denne skærpelse har gjort min terapi stærkere og jeg er blevet tydeligere i min tilgang i terapien. Derudover har jeg fået en større forståelse for klienter med angst, både gennem undervisningen ved Bente, men også ved at læse Bentes eget oplevede liv, med angst som fast ubevidst følgesvend gennem et langt liv i bogen ‘Fra angst til angstfri’.

Bente har formået at formidle stoffet på bedste vis, med en god blanding af teori, erfaringer, og ‘hands on’ sammen med øvrige deltagere på kurset. Et helt igennem godt planlagt forløb, tilpasset os med psykoterapeutuddannelsen hos Mygind Institute (nu Skolen For Traumeforløsende Psykoterapi), - relevant underbygget med personlige erfaringer fra egen praksis. 

Heidi Bartholin Lauritsen

Du er en ærlig autentisk underviser, som ikke gør det mere vanskeligt end det behøver værre. Dejligt med en god beskrivelse af teknikkerne. I manualen kunne der måske have været en opsummering efter hvert afsnit i punktform og eventuelt også flere tegninger/illustrationer. 

Helle Brøchner​

Det supergode ved uddannelse var for mig at få repeteret meget af det, jeg godt vidste i forvejen. Tilsat dine erfaringskommentarer var der meget, der blev penslet tydeligere ud, specielt hvad angår de specifikke hensyn, vi skal tage over for angstklienterne, og ting vi skal være obs på i arbejdet med dem. - Her er manualen ganske simpelt en gave.

Fedt at høre dine lavpraktiske fif. Jeg følte også, at du hele vejen har gode begrundelser for at gøre, som du gør.

Jeg var glad for, at der var så forholdsvis god tid til at stille spørgsmål og diskutere svarene.​

Lene Krogsgaard Poulsen

​Godt at få angstsymptomerne genopfrisket igen. Godt at være på en uddannelse der kun omhandler angst.

Godt at være sammen med terapeuter der kender og kommer fra samme uddannelsesmæssige baggrund, med den samme ”værktøjskasse”.

​En super god manual du har skrevet.

Jeg ville gerne have haft flere cases - have hørt flere af dine egne erfaringer.

Henriette Fisker

Det bedste ved uddannelsen var hjemmeopgaven, at reflektere over de nye input, hvordan jeg vil bruge dem.

Det ”aller aller bedste” var derefter at modtage din feedback og for mig var det supergodt at få den på skrift – det var virkelig lærerigt.

Intuitionstræning synes jeg kunne være skiftet ud med mere om angst. Eller der kunne have været mere tid til at gå i dybden med den.

Jeg synes det var et godt og lærerigt kursus. Der var nyt læring og repetition af gammelt og så var det supergodt med sparring og feedback.​

Lene Kampmann

Jeg synes det var dejligt befriende at vi måtte bruge alt fra værktøjskassen. At TBT er mit foretrukne værktøj skal ikke være nogen hemmelighed, men jeg bruger jo også andet ind i mellem. Jeg er hele tiden i kontakt med mine clairvoyante evner, og bruger min intuition til at vejlede mig om retningen i terapien. Jeg synes det var en dejlig tilføjelse til undervisningen, at du havde de clairvoyante øvelser med. Jeg ser det som et vigtigt værktøj, som selvfølgelig altid skal bruges med omtanke.

Det var også dejligt med italesættelse af, at det ikke altid er så nemt og smertefrit at komme i mål.

Forståelsen af, at behandling af angst kræver gentagne beroligelse af kropshjernen var en aha oplevelse for mig.

​indholdet var fint, og repetition af specialsituationer godt, da ny forklaring giver ny indsigt.

Og så kan jeg godt lide at du er kontant, og helt dig selv.​

Skriv til mig

og lad os sammen finde ud af, hvordan 

jeg kan hjælpe dig.

 
 
 
Du kan samtidig tilmelde dig mine nyhedsmails.
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lad mig hjælpe dig allerede i dag

Følg mig på Facebook og andre medier

Du er meget velkommen til at følge mig på min Facebookside, hvor jeg deler informationer om angst samt laver LIVE-udsendelser og præsenterer forskellige tiltag. Du er også meget velkommen i min Facebookgruppe Angstforum DK.

Du kan også følge mig på Instagram og andre sociale medier. Klik på symbolerne nederst til højre.

Tjek også min YouTube kanal og de to playlister Angstforum DK og MandagsLIVE, hvor der ligger en serie videoer om angst.

BJ Formidling ApS​ - Jacobsen terapi

Gammelmosevej 317I
​288​0 Bagsværd

Telefon: 26210107​

E-mail: info@jacobsenterapi.dk

CVR: ​42032816