Mine klienter siger

Annemarie, 68 år

​Jeg har hele mit liv lidt af en uforklarlig angst. Angsten kom pludseligt midt om natten, hvor jeg vågnede op og var uforklarligt rædselsslagen. Jeg kunne ikke henføre angstanfaldet til aktuelle begivenheder i mit liv. Jeg har et dejligt liv – har været i et godt parforhold gennem 20 år, føler mig elsket og støttet op om, er glad for mine børn, har haft spændende jobs og er priviligeret m.h.t. økonomi. Siden jeg startede i angstforløb hos Bente, er jeg ikke vågnet en eneste gang med angstanfald. Jeg oplevede forbedring allerede efter 2-3 sessioner. I dag har jeg et liv uden uforklarlig angst, og det er helt fantastisk! Jeg er meget forundret over, at jeg på så kort tid – efter kun 6 sessioner – har sluppet min angst helt. Jeg er dybt taknemmelig!

Se også videoen her

​Dorte, 51 år

Jeg anså mig selv for at være utrolig stærk lige indtil den dag hvor jeg som 50 årig pludselig blev angst og ked af det – faktisk så meget at mit liv blev sat på stand by. Jeg kunne ikke holde ud at være sammen med andre det var så slemt at jeg ikke vidste hvordan jeg skulle komme videre .. men så mødte jeg Bente som med sin store faglighed og endnu større personlighed hjalp mig med at finde ind til dybe og godt gemte traumer, som vi løst op. Hos Bente kommer latter og gråd i lige store forløsende mængder. Jeg fik værktøjer som kan hjælpe mig i dagligdagen med hjem. Jeg havde ikke turdet håbe på at jeg kunne få glæden til livet tilbage så hurtigt. Alle burde have en Bente i deres liv.

​Lotte, 50 år

Jeg havde angst, når jeg vågnede om morgenen og en stor følelse af ensomhed, som jeg gerne ville af med. Det var som om, jeg var afskåret fra at være i forbindelse med andre, og jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle connecte. Bente behandlede mig med TFT og TBT. Jeg havde svært ved at komme ned i kroppen, men Bente var vedholdende og gjorde mig fuldstændig tryg. Hun hjalp mig ud af ”tænkehjernen”, så jeg kunne mærke mine symptomer i kroppen, og behandlingen var yderst effektiv. Jeg fik en fornemmelse af at turde tage chancer. At jeg godt turde række hånden ud. Jeg følte mod og en følelse af samhørighed med universet. Bente var hele tiden meget anerkendende og tillidsskabende. Jeg var virkelig i gode hænder.

​Chrisstinne, 41 år

Jeg valgte at få terapi hos Bente, fordi jeg har mange traumer fra barndommen, som har tynget mig i mit liv, i min trivsel og i min hverdag følelsesmæssigt. Bente er professionel og dygtig, og hun havde en god indføling med, hvor jeg var følelsesmæssigt under terapien. Hun spurgte ind på en god måde. Derudover var det rart og trygt, at hun holdt journal og kunne huske, hvad vi havde talt om forrige gang. Det bedste ved terapien har været de mange positive følelsesmæssige resultater, jeg har opnået. Efter hver behandling oplevede jeg, at der var noget dybt indeni der ligesom blev fyldt ud, som om der havde været huller i mit indre som blev lappet. Inden terapien, blev jeg meget påvirket følelsesmæssigt af ting, der sker i livet, og efter terapien føler jeg mig mere hel, ærlig og i integritet med mig selv og den jeg virkelig er. Jeg har fået en anderledes følelsesmæssig grundtilstand efter terapien. Jeg har gået til diverse terapier og behandling igennem mit liv, men aldrig før oplevet så dyb og hurtig en virkning i mit indre. Det har gjort en stor forskel i mit liv. Jeg anbefaler Bente på det varmeste.

​Parnuna, 43 år

Jeg fik konstateret angst i en alder af 43 år. Jeg havde ekstrem tankemylder/bekymringstanker og uro i hele kroppen, som påvirkede min hverdag og nattesøvn i høj grad. Jeg forberedte min krop og mit sind til det værst tænkelige, så min krop var på en eller anden måde hele tiden i alarmberedskab. Jeg var én stor bekymring. Bente har virkelig været god til at tage fat i det der har ligget dybt i mig, og som har været årsagen til min angst. Hun var/er god til at få mig til at føle tryghed, hvad der gjorde det nemmere for mig at åbne mig op og tale om det der var svært. Allerede efter tre behandlinger mærkede jeg roen og et overskud, som jeg aldrig har haft. I dag føler jeg en frihed og ro i min krop og mit sind. Jeg har ikke haft angstanfald og uro i kroppen i lang tid, hvilket er befriende. Jeg sover bedre og føler mig bedre tilpas på arbejde og blandt andre mennesker. Jeg føler også en forandring i mit sind, som gør at jeg føler mig mere glad og udadvendt.

​Åsa, 58 år

Jeg har lidt af angst siden jeg var 13 år. Gennem kognitiv terapi har jeg forløst socialangst. Men den generelle angstfølelse kunne kognitiv terapi ikke knække. Efter fire sessioner hos Bente kom der et markant skift i mit energiniveau, en positiv livsenergi. Efter seks sessioner har min indre verden/min indre stemme forandret sig. Der er perioder uden angst, og der er perioder hvor angsten er der, jeg mærker den i kroppen, men ikke som før hvor den invaliderede mig. Jeg har fået meget mere ud af dette forløb end jeg kunne ønske og tro på. Jeg har fået et liv uden den der generelle angstfølelse. At nå så langt som jeg er på seks sessioner er for vildt. Jeg har også gået hos psykologer og snakket om problemerne, men det hjælper mig ikke at forstå med min tænkehjerne. Forskellen sker når min krop får plads og tid til at forstå og forløse gamle traumer og blokeringer, når min kropshjerne er med. Tak for dig kære Bente og dette generøse forløb.

​Angellica, 42 år

Jeg har fået traumebehandling af Bente, som har været livsforandrende. Jeg har en søn på 12 år, og vi har altid haft mange konflikter med hinanden igennem mange år. Hverdagen var præget af intense konflikter som var opslidende for os begge, og vi kunne ikke være sammen uden at trigge hinanden. Jeg har forsøgt med pædagogiske bøger og metoder, men intet hjalp, og det var en stor sorg for mig som mor at have så mange destruktive konflikter med min elskede søn hver dag, som jeg ikke selv kunne styre eller stoppe. Jeg kom til Bente for at få en behandling for relationen til min søn, og jeg fik en dybdegående traumebehandling, hvor hun også brugte TFT-redskaber. Efter denne behandling blev konflikterne med min søn reduceret med 80-90 procent, og intensiteten blev også reduceret i et meget stort omfang. Dette har været livsforvandlende for både mig og min søn, og vores relation er blevet kærlig og god og er er nu præget af ro og kærlighed. Det har ændret livet for min søn og mig, at jeg fik den behandling af Bente, og den fortsætter med at virke, selvom det er 6 måneder siden.

​Henrik, 59 år

Jeg fik tankefeltterapi af Bente fordi jeg havde problemer på arbejde og var meget stresset. Jeg var i gode hænder hele tiden og tankefeltterapien var meget afslappende. Hvis jeg får behov for mere terapi, vil jeg vælge tankefeltterapi hos Bente igen.

​Shanaya, 57 år

Jeg mødte Bente på helsemesse i Brøndby Hallen, straks følte jeg mig tiltrukket af hende og hendes energi, følte med det samme stor tillid til Bente. Jeg fik lyst til at kende mere til hendes måde at arbejde/behandle. Derfor har jeg fået nogle behandlinger i traumeterapi med bl.a. brug af TFT, meget virksomt! Det føles, som om jeg har kendt Bente “altid”, fordi hun er bare SIG og går ind i folk med træskoene på 😉 Kan varmt anbefale Bente, du går helt sikkert derfra klogere på dig selv og et traume mindre …”

​Stine, 33 år

Har siden jeg var 10 år lidt af massive migræneanfald med lyd og lysfølsomhed, har forsøgt flere former for behandling. Igennem mit behandlingsforløb hos Bente er jeg blevet mødt med ro, tålmodighed og varme. Når det har været svært for mig at åbne op og mærke efter, har Bente været god til at støtte og guide. Jeg har i dag langt mildere migræneanfald, er blevet bedre til at mærke efter og bruge værktøjer som Bente har givet mig, når jeg får anfald. Desuden har jeg igennem forløbet lært mig selv bedre at kende og fået bedre styr på mine værdier for mig selv og min familie, det har bevirket at jeg har kunnet give slip på mange af de negative tanker, oplevelser og udfordringer jeg gik med.

​Simone, 24 år

Jeg har fået traumeterapi hos Bente, og det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg har fået forløst mange ting, og jeg har følt mig så tryg og i gode hænder hos Bente. Jeg vil til enhver tid gå hos Bente igen og jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

Skriv til mig

og lad os sammen finde ud af, hvordan 

jeg kan hjælpe dig.

 
 
 
Du kan samtidig tilmelde dig mine nyhedsmails.
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lad mig hjælpe dig allerede i dag

Følg mig på Facebook og andre medier

Du er meget velkommen til at følge mig på min Facebookside, hvor jeg deler informationer om angst samt laver LIVE-udsendelser og præsenterer forskellige tiltag. Du er også meget velkommen i min Facebookgruppe Angstforum DK.

Du kan også følge mig på Instagram og andre sociale medier. Klik på symbolerne nederst til højre.

Tjek også min YouTube kanal og de to playlister Angstforum DK og MandagsLIVE, hvor der ligger en serie videoer om angst.

BJ Formidling ApS​ - Jacobsen terapi

Gammelmosevej 317I
​288​0 Bagsværd

Telefon: 26210107​

E-mail: info@jacobsenterapi.dk

CVR: ​42032816