Bliv angstfri

Angst er ikke noget, du behøver at leve med. Du kan overleve din angst, men du SKAL IKKE leve med den. Det afgør du selv. Du har muligheden for at blive endegyldigt angstfri med de metoder og teknikker, jeg tilbyder.

Siden jeg selv blev angstfri i 2016, har det været mit mål at hjælpe andre med at finde en vej ud af deres angst.

Jeg har hjulpet rigtig mange mennesker allerede, og jeg er klar til at hjælpe dig også.

Inden du læser mere, kan du med fordel hente flere informationer om angst her.

Jeg garanterer dig, at terapien virker og vil give dig de resultater, du ønsker. Hvis du selv gør en indsats. Terapiens succes hviler nemlig på sammenhæng og samarbejde.

Jeg forpligter mig til at guide dig trygt igennem, være ved din side hele vejen, støtte dig og hjælpe dig videre, når du har brug for det.

Du forpligter dig til 1) at gennemføre et sammenhængende forløb, dvs. komme i klinikken hver eller hver anden uge, og 2) at udføre de opgaver, jeg giver dig undervejs. Disse vil typisk være selvhealingsøvelser og refleksionsøvelser.

Men tag ikke kun mit ord for, hvad du vil kunne opnå. Her er, hvad klienter siger:

​​

Parnuna: Allerede efter tre behandlinger mærkede jeg roen og et overskud, som jeg aldrig har haft. I dag føler jeg en frihed og ro i mit sind.

​​

Dorte: Jeg kunne ikke holde ud at være sammen med andre det var så slemt at jeg ikke vidste hvordan jeg skulle komme videre… men så mødte jeg Bente som med sin store faglighed og endnu større personlighed hjalp mig med at finde ind til dybe og godt gemte traumer, som vi løste op.

Lotte:Jeg havde angst, når jeg vågnede om morgenen og en stor følelse af ensomhed, som jeg gerne ville af med. Det var som om, jeg var afskåret fra at være i forbindelse med andre, og jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle connecte... Jeg havde svært ved at komme ned i kroppen, men Bente var vedholdende og gjorde mig fuldstændig tryg. Hun hjalp mig ud af ”tænkehjernen”, så jeg kunne mærke mine symptomer i kroppen, og behandlingen var yderst effektiv.

Åsa: Jeg har fået meget mere ud af dette forløb end jeg kunne ønske og tro på. Jeg har fået et liv uden den der generelle angstfølelse. At nå så langt som jeg er på seks sessioner er for vildt … Tak for dig kære Bente og dette generøse forløb

Annemarie:Allerede nu efter kun 3 gange har jeg det bedre end nogensinde. Mit humør er bedre. Jeg er mindre vinterdepressiv. Bekymringer slår ikke så dybt igennem. Det er stort!

Se også videoen her  

Ønsker du flere informationer, uddyber jeg gerne i en uforpligtende online samtale

Book din første session allerede i dag.

Skriv til mig

og lad os sammen finde ud af, hvordan 

jeg kan hjælpe dig.

 
 
 
Du kan samtidig tilmelde dig mine nyhedsmails.
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lad mig hjælpe dig allerede i dag

Følg mig på Facebook og andre medier

Du er meget velkommen til at følge mig på min Facebookside, hvor jeg deler informationer om angst samt laver LIVE-udsendelser og præsenterer forskellige tiltag. Du er også meget velkommen i min Facebookgruppe Angstforum DK.

Du kan også følge mig på Instagram og andre sociale medier. Klik på symbolerne nederst til højre.

Tjek også min YouTube kanal og de to playlister Angstforum DK og MandagsLIVE, hvor der ligger en serie videoer om angst.

BJ Formidling ApS​ - Jacobsen terapi

Gammelmosevej 317I
​288​0 Bagsværd

Telefon: 26210107​

E-mail: info@jacobsenterapi.dk

CVR: ​42032816