Angstforløb

Mit særlige angstforløb er skræddersyet dig, der har som endegyldigt mål at blive angstfri, og som er parat til at gøre det, der skal til for at nå målet.

Inden du læser mere om forløbet, kan du med fordel læse om angst her.

Angstforløbet består af en introducerende session og 6 traumeforløsende sessioner.

Måske kan du nøjes med færre sessioner. Det er der nogle, der kan. Eller måske skal du have flere end 6. Det er der også nogle, der skal. Mit udgangspunkt for at tilbyde 6 er, at de fleste erfaringsmæssigt har brug for omkring det antal sessioner for at slippe angsten helt.

I den introducerende session, som varer ca. 60 minutter, afklarer vi, hvilken form for angst du har, og du får mulighed for at prøve mine teknikker.

Hver af de 6 traumeforløsende sessioner varer ca. 2 timer. Nogle gange bruger vi lidt mindre tid. Du skal have mulighed for at heale helt færdig, så du forlader klinikken rolig, fredfyldt og let.

Angstforløbet garanterer resultater. Hvis du selv gør en indsats. Forløbets succes hviler nemlig på sammenhæng og samarbejde. 

Jeg guider dig trygt igennem, er ved din side hele vejen, støtter dig og hjælper dig videre, når du har brug for det.

Du forpligter dig til 1) at gennemføre et sammenhængende forløb, dvs. du skal have dine 6 traumeforløsende sessioner inden for en periode på max. 12 uger, og 2) at udføre alle de opgaver, jeg giver dig undervejs. Disse vil typisk være selvhealingsøvelser og refleksionsøvelser.

Men tag ikke kun mit ord for, hvad angstforløbet vil give dig. Her er, hvad klienter siger:

Parnuna: Allerede efter tre behandlinger mærkede jeg roen og et overskud, som jeg aldrig har haft. I dag føler jeg en frihed og ro i mit sind.

​​

Dorte: Jeg kunne ikke holde ud at være sammen med andre det var så slemt at jeg ikke vidste hvordan jeg skulle komme videre… men så mødte jeg Bente som med sin store faglighed og endnu større personlighed hjalp mig med at finde ind til dybe og godt gemte traumer, som vi løste op.

Åsa:Jeg har fået meget mere ud af dette forløb end jeg kunne ønske og tro på. Jeg har fået et liv uden den der generelle angstfølelse. At nå så langt som jeg er på seks sessioner er for vildt … Tak for dig kære Bente og dette generøse forløb

Annemarie:Allerede nu efter kun 3 gange har jeg det bedre end nogensinde. Mit humør er bedre. Jeg er mindre vinterdepressiv. Bekymringer slår ikke så dybt igennem. Det er stort!

Se også videoen her  

Ønsker du flere informationer, uddyber jeg gerne i en uforpligtende online samtale

Pris for dette forløb: kr. 9.300

Du kan betale samlet eller i tre rater: kr. 3.100 ved tilmelding og efterfølgende 2 rater á kr. 3.100.

Book din introducerende session allerede i dag.

Skriv til mig

og lad os sammen finde ud af, hvordan 

jeg kan hjælpe dig.

 
 
 
Du kan samtidig tilmelde dig mine nyhedsmails.
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lad mig hjælpe dig allerede i dag

Følg mig på Facebook og andre medier

Du er meget velkommen til at følge mig på min Facebookside, hvor jeg deler informationer om angst samt laver LIVE-udsendelser og præsenterer forskellige tiltag. Du er også meget velkommen i min Facebookgruppe Angstforum DK.

Du kan også følge mig på Instagram og andre sociale medier. Klik på symbolerne nederst til højre.

Tjek også min YouTube kanal og playlisten MandagsLIVE, hvor der ligger en serie videoer om angst.

BJ Formidling ApS​ - Jacobsen terapi

Gammelmosevej 317I
​288​0 Bagsværd

Telefon: 26210107​

E-mail: info@jacobsenterapi.dk

CVR: ​42032816