FRA ANGST TIL ANGSTFRI​

I bogen her fortæller jeg hudløst ærligt min personlige historie om et liv med angst og vejen ud af angsten. Jeg fortæller også, hvad min historie har lært mig om angst og angstbehandling. 

Du kan læse et uddrag af bogen her.​

Her kan du også læse anmeldelser af den.

Den trykte bog udkom i april 2022. Du kan finde den alle de steder, du plejer at købe bøger.

Alternativt kan du bestille den ved hjælp af kontaktformularen her på siden, eller ved at skrive til info@jacobsenterapi.dk eller sende en SMS til 26210107 med informationer om, hvilken adresse bogen skal sendes til.

Fortæl mig også, om du ønsker et signeret eksemplar.

Herefter sender jeg dig bogen samt faktura og betalingsinfo.

​Normalpris: kr. 289. 

Forsendelse kr. 25.

​Du kan selvfølgelig også låne bogen på dit lokale bibliotek. 

Bogen er desuden udkommet som henholdsvis e-bog og lydbog, indlæst af mig selv. Du kan blandt andet købe dem her. Eller du kan spørge efter dem der, hvor du plejer at hente e-bøger og lydbøger.

Beskrivelse af bogen

FRA ANGST TIL ANGSTFRI er beretningen om en barndom, ungdom og voksenliv med angsten som tro følgesvend. En angst, som hæmmede og begrænsede, men som samtidig var en stor drivkraft.

FRA ANGST TIL ANGSTFRI er også beretningen om en vej ud af angsten. En indre rejse, hvor der undervejs blev opnået mange personlige erfaringer og indsigter. At blive angstfri var en enorm befrielse – en oplevelse af glæde, lethed og overskud.

FRA ANGST TIL ANGSTFRI er til dig, som ønsker at blive inspireret og motiveret til at finde din egen vej ud af angsten. Forfatteren deler derfor både sin personlige angsthistorie og sin meget omfattende professionelle viden og erfaringer med angst og angstbehandling.

Når du har læst bogen, er du klædt godt på til selv at tage de første skridt på vejen frem mod målet: at blive angstfri.

Skriv til mig

og lad os sammen finde ud af, hvordan 

jeg kan hjælpe dig.

 
 
 
Du kan samtidig tilmelde dig mine nyhedsmails.
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lad mig hjælpe dig allerede i dag

Følg mig på Facebook og andre medier

Du er meget velkommen til at følge mig på min Facebookside, hvor jeg deler informationer om angst samt laver LIVE-udsendelser og præsenterer forskellige tiltag. Du er også meget velkommen i min Facebookgruppe Angstforum DK.

Du kan også følge mig på Instagram og andre sociale medier. Klik på symbolerne nederst til højre.

Tjek også min YouTube kanal og de to playlister Angstforum DK og MandagsLIVE, hvor der ligger en serie videoer om angst.

BJ Formidling ApS​ - Jacobsen terapi

Gammelmosevej 317I
​288​0 Bagsværd

Telefon: 26210107​

E-mail: info@jacobsenterapi.dk

CVR: ​42032816