​Healing

Er du mere til healing end psykoterapi, kan jeg tilbyde dig en eller flere healinger. Healing kan også være et supplement til psykoterapien. 

Power healing er en healingsteknik, som er udviklet af clairvoyant og healer Malene Ratajczak. Det er en enkel men samtidig meget kraftfuld og spirituel behandlingsmetode, der arbejder med din krop, tanker og følelser på samme tid.

​Power healing er healing med engle, eller universelle kærlighedsenergier, som jeg godt kan lide at kalde dem. De højfrekvente healingsenergier renser din aura, afbalancerer dine chakraer og fjerner blokeringer i din krops energibaner. Healingen både styrker din spiritualitet og giver ro i krop og sind.​​

De tilstedeværende engle, eller universelle kærlighedsenergier, giver en blid og behagelig stemning i rummet, mens healingen står på og bagefter. Englene er samtidig medhealere, og det er deres smukke og meget kærlige energier, som gør healingen så kraftfuld.

Reiki healing er også en dejlig healingsteknik. Reiki er japansk og betyder universel (Rei) livsenergi (Ki). Det er en årtusind gammel behandlingsmetode, som blev genopdaget i begyndelsen af 1900-tallet af dr. Mikao Usui, der gav healingsenergien navnet Reiki. Dr. Usui udviklede metoden og den dybere forståelse af energien til et behandlingssystem, som han kaldte Usui Shiki Ryoho. Der findes i dag forskellige Reikisystemer, men Usui Shiki Ryoho er Reiki i den traditionelle form, videregivet i lige linje fra dr. Usui til nutidens Reikimestre (undervisere i Reiki). Jeg er uddannet i Usui Shiki Ryoho og bruger kun det behandlingssystem.

Ved begge former for healing bruger jeg mine hænder. Mens du ligger fuldt påklædt på en briks, under et tæppe, placerer jeg dem i forskellige positioner på eller lige over din krop.

Det er meget et temperamentsspørgsmål, om man kan lide den ene eller anden form for healing. De er begge meget effektive og har en yderst positiv virkning på såvel fysiske symptomer som ånd og psyke. En healing er derfor ikke blot effektiv i sig selv, men den er som nævnt også et godt supplement til psykoterapien.

Skriv til mig

og lad os sammen finde ud af, hvordan 

jeg kan hjælpe dig.

 
 
 
Du kan samtidig tilmelde dig mine nyhedsmails.
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lad mig hjælpe dig allerede i dag

Følg mig på Facebook og andre medier

Du er meget velkommen til at følge mig på min Facebookside, hvor jeg deler informationer om angst samt laver LIVE-udsendelser og præsenterer forskellige tiltag. Du er også meget velkommen i min Facebookgruppe Angstforum DK.

Du kan også følge mig på Instagram og andre sociale medier. Klik på symbolerne nederst til højre.

Tjek også min YouTube kanal og playlisten MandagsLIVE, hvor der ligger en serie videoer om angst.

BJ Formidling ApS​ - Jacobsen terapi

Gammelmosevej 317I
​288​0 Bagsværd

Telefon: 26210107​

E-mail: info@jacobsenterapi.dk

CVR: ​42032816