Transbiologisk traumeterapi er en traumeforløsende terapi og den absolut vigtigste teknik i mine behandlinger. Dens udgangspunkt er, at traumer sidder i kroppen og skal forløses i kroppen. Terapien arbejder samtidig med det hele menneske – din krop, tanker og følelser på en og samme tid.

Mit perspektiv på din angst – og andre ubehag (for eksempel, vrede, dårligt selvværd, tristhed) – er, at årsagen skal findes i et eller flere traumer.

Til orientering definerer jeg et traume som et frosset øjeblik (frosset i hukommelsen), hvor du har været ude af kroppen.

Dine (og alle andres) traumer lagres i kroppen, i cellehukommelse sammen med alle de informationer, der var tilgængelige i traumeøjeblikket. Det kan være en farve, en lyd, en lugt, en bevægelse, en stemme eller andet. Hver gang, du oplever noget, som prikker til informationerne i cellehukommelsen, aktiveres dit traume. En anden måde at sige det på er, at du oplever en trigger. Du kan sagtens opleve mange triggere på samme traume.

Dit traume og dets triggere er organiseret på en traumestreng, lidt som perler på en snor. Den inderste/bagerste “perle” på snoren er traumet, og de efterfølgende “perler” er triggere. Hvis dit traume forløses, opløses hele traumestrengen, inklusiv alle triggerne, og dit ubehag forsvinder en gang for alle – et forløst traume kan ikke genaktiveres. Men hvis kun en eller flere triggere forløses, og ikke selve traumet, vil det igen kunne blive aktiveret, dvs. du vil kunne blive trigget igen. For at slippe din angst helt, skal du derfor have fundet og forløst de specifikke traumer, som er årsag til den.

Langt de fleste traumer stammer fra før fødslen, dvs. i forbindelse med undfangelse eller i fostertilstanden, eller de er opstået i forbindelse med fødslen eller i den allertidligste barndom. Traumer kan også nedarves via cellehukommelsen, fra dine forældre, bedsteforældre eller endnu tidligere generationer (generationstraumer). Det betyder, at du ikke har nogen bevidst erindring eller kun en vag erindring om, hvornår de fleste af dine traumer er opstået, eller hvor de stammer fra. Men din krop husker, og traumeterapien formår at få din krop til at huske, hvad der er sket, og hvornår. Også selv om traumet er et, du har arvet.

Traumeterapien er således en regressionsterapi, hvor du guides tilbage til det øjeblik, hvor dit traume opstod. Det er samtidig en teknik, hvor der heales med hjertet – med kærlighed. Når du er tilstede i traumeøjeblikket og bliver der med kærlighed til dig selv og accept af alt, du mærker, vil dit traume stille og roligt forløses. Du bliver rolig, fredfyldt og let.

Book din behandling her.

Tjek også mit angstforløb.

NB: Transbiologisk traumeterapi tager sit udgangspunkt i PeakStates-modellen, der blev udviklet af den canadiske psykolog Dr. Grant McFetridge for lidt under 20 år siden. En PeakState kan beskrives som en indre, vedvarende lykketilstand. Nogle fødes med en sådan tilstand, mens (vi) andre kan opnå den gennem terapeutiske processer.