Mit udgangspunkt som terapeut og healer er, at alle former for ubehag – for eksempel tristhed, sorg, vrede, angst, frustration, fysiske smerter – har rod i et eller flere traumer. Et traume er et frosset øjeblik (frosset i hukommelsen), hvor vi har været ude af kroppen.

Traumer sidder i biologien, i cellehukommelse, og aktiveres, hver gang vi oplever noget, som prikker til cellehukommelsen. Det, der prikker, kaldes en trigger, og det kan for eksempel være en lyd, en lugt, en farve, en bevægelse, en person eller en hændelse.

Langt de fleste traumer har vi kun en vag eller slet ingen erindring om, fordi de stammer fra før fødslen og er et resultat af biologiske skader, eller fordi de er opstået i fostertilstanden, i forbindelse med fødslen eller i den allertidligste barndom. Traumer kan også nedarves igennem cellehukommelsen, fra vores forældre, bedsteforældre eller endnu tidligere generationer (generationstraumer).

Ofte er det, vi oplever som et traume, i virkeligheden en trigger på et traume. Et traume og dets triggere er organiseret på en traumestreng, lidt som perler på en snor. Den inderste/bagerste “perle” på snoren er traumet, og de efterfølgende “perler” er triggere. Hvis traumet forløses, fjernes hele traumestrengen, inklusiv alle triggerne, og problemet er løst en gang for alle – traumet kan ikke genaktiveres. Hvis kun en eller flere triggere forløses, vil traumet igen kunne blive aktiveret og nye triggere dannes.

Når jeg behandler dig, er det derfor mit mål at finde og forløse dit traume og ikke kun dets triggere. Til det formål bruger jeg transbiologisk traumeterapi (TBT), som jeg kombinerer med teknikker fra tankefeltterapi (TFT).

TBT er et særdeles kraftfuldt værktøj til at finde og forløse selv meget dybe traumelag. Det er en regressionsterapi, hvor der heales med hjertet. Du vil nænsomt blive guidet tilbage til det øjeblik, hvor dit traume opstod, og når du bliver der med kærlighed til dig selv og accept af alt, du mærker, vil traumet forløses.

TFT er en effektiv og skånsom behandlingsmetode, som kombinerer østens viden om kroppens energibaner med vestens samtaleterapi. TFT er også en effektiv metode til at forløse traumer. Når jeg behandler dig, stimulerer jeg punkter på din krops energibaner ved at banke let med min finger, mens du har fokus på dit ubehag. Du kan læse mere om TFT her.

Både TBT og TFT arbejder på det kropslige plan, i kombination med dine tanker og følelser. Som nævnt sidder traumer i kroppen. Derfor skal de forløses i kroppen. Det er ikke nok at fokusere på tanker og følelser. Kroppen skal med, og det er netop kombinationen af krop, tanker og følelser, som giver den dybe og effektive forløsning.

Book din behandling her ?

NB: TBT tager sit udgangspunkt i PeakStates-modellen, der blev udviklet af den canadiske psykolog Dr. Grant McFetridge for omkring 15 år siden. En PeakState kan beskrives som en indre, vedvarende lykketilstand. Nogle fødes med en sådan tilstand, mens (vi) andre kan opnå den gennem terapeutiske processer.