I 2001 var jeg i Paris med mine to børn på 8 og 5, som selvfølgelig gerne ville en tur op i Eiffeltårnet. Det kom vi også, men kun til 2. sal og kun med nød og næppe. Min højdeskræk forhindrede os nemlig i at nå toppen. Det samme skete i 2008 i Empire State Building i New York. Men i 2016 sad jeg på 40. etage i The Heron Tower i London og nød en dejlig brunch, mens jeg beundrede udsigten gennem de store glasvægge, der gik hele vejen fra gulv til loft.

Hvordan kunne det lade sig gøre? Svaret er tankefeltterapi (TFT). Efter kun en enkelt behandling forsvandt min højdeskræk som dug for solen.

TFT er en effektiv og skånsom behandlingsmetode, som kombinerer østens viden om kroppens energibaner med vestens samtaleterapi. Når jeg behandler dig, stimulerer jeg punkter på din krops energibaner ved at banke let med min finger, mens du fokuserer på dit ubehag – for eksempel en fobi, en afhængighed, stress, lavt selvværd, fysiske smerter. Terapien arbejder med din krop og dine tanker og følelser som en samlet helhed, og derfor opnås resultater hurtigt og effektivt.

Jeg supplerer TFT med teknikker fra TBT (transbiologisk traumeterapi) og TRE (Trauma & Tension Releasing Exercises), som er en række fysiske øvelser, der fjerner dybe spændinger og stress i kroppen.

Jeg vil også tilbyde at lære dig nogle TFT-teknikker, så du selv kan behandle forskellige former for ubehag. TFT er så enkel en metode, at alle kan lære teknikkerne, og de kan bruges, hvor som helst, og når som helst.

NB: TFT blev udviklet af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan for over 30 år siden. Metoden er siden blevet videreudviklet, og dens effekt er fuldt ud dokumenteret.

Book din behandling her ?

Det kan du læse mere om på blandt andet Sundhedsstyrelsens hjemmeside.