Reiki arbejder ligesom transbiologisk traumeterapi, tankefeltterapi og METAsundhed med krop, tanker og følelser på samme tid.

Reiki er japansk og betyder universel (Rei) livsenergi (Ki). Den årtusinde gamle behandlingsmetode blev genopdaget i begyndelsen af 1900-tallet af dr. Mikao Usui, og det var ham, der gav healingsenergien navnet Reiki. Dr. Usui udviklede metoden og den dybere forståelse af energien til et behandlingssystem, som han kaldte Usui Shiki Ryoho.

Der findes i dag forskellige Reikisystemer, men Usui Shiki Ryoho er Reiki i den traditionelle form, videregivet i lige linje fra dr. Usui til nutidens Reikimestre (undervisere i Reiki). Jeg er uddannet i Usui Shiki Ryoho og bruger kun det behandlingssystem.

Reiki er healing med hænderne. Mens du ligger fuldt påklædt på en briks, under et tæppe, placerer jeg mine hænder i forskellige positioner på din krop. Som Reiki healer er jeg kanal for den universelle energi, der gennem mine hænder transmitteres ind i dig.

Healingsenergien er så kraftig, at en enkelt behandling vil gøre underværker. Tre til fem behandlinger i træk, med kun en til to dages mellemrum, vil imidlertid være et helt unikt og kraftigt boost til dine udviklingsprocesser.

Reiki har altid en positiv effekt på din psyke og understøtter din krops selvhelbredelse. En eller flere behandlinger vil derfor være et godt supplement til tankefeltterapi eller transbiologisk traumeterapi, eller til for eksempel akupunktur, massage, kiropraktik eller medicinsk behandling.

Du kan vælge at få behandlingerne i min klinik eller hjemme hos dig selv.

Reikienergien kan også transmitteres gennem fjernhealing, hvor den har lige så stor effekt. Du skal dog have prøvet en healing med hænder på først, så du og jeg har set hinanden, og du har prøvet at modtage energien direkte.

Book din behandling her ?