fbpx

Power healing er en super effektiv healingsmetode, som er udviklet af clairvoyant og healer Malene Ratajczak.

Power healing er healing med engle, eller universelle kærlighedsenergier, som jeg godt kan lide at kalde dem. De højfrekvente healingsenergier renser din aura, afbalancerer dine chakraer og fjerner blokeringer i din krops energibaner.

Power healing er en enkel men samtidig meget kraftfuld og spirituel behandlingsmetode, der ligesom traumeterapien og tankefeltterapi arbejder holistisk, med inddragelse af krop, psyke, ånd og miljø. 

Jeg bruger mine hænder, når jeg healer dig. Mens du ligger fuldt påklædt på en briks, under et tæppe, placerer jeg dem i forskellige positioner på eller lige over din krop

Der er altid engle til stede under healingen, som giver en blid og behagelig stemning i rummet. Englene er samtidig medhealere, og det er deres smukke og meget kærlige energier, som gør healingen så kraftfuld.

Power healing styrker din spiritualitet samtidig med, at den giver ro i krop og sind. For nogle er det derfor den foretrukne form for behandling.

Power healing er dog også er godt supplement til traumehealingsteknikkerne. Hvis du køber et psykoterapeutisk forløb (angstforløb eller pakke), vil du derfor få tilbudt en gratis healing oveni.

Book din healing her.