Jeg har klinik i Bagsværd og Hellerup. Men jeg kan også tilbyde terapi og/eller METAsundhedsanalyser til klienter i andre dele af landet.

Du kan få terapi og/eller METAsundhedsanalyse online, via Zoom, Skype, FaceTime eller Messenger.

Du kan også få behandlingerne hjemme hos dig selv. Jeg er i Aarhus (og andre steder i landet) så godt som hver måned for at lave terapi, kurser eller workshops, og jeg kan derfor som regel tilbyde en kombination af behandlinger hjemme og online.

Online behandlinger er dog ikke kun et tilbud til klienter, som ikke har mulighed for at komme i klinikken. Alle klienter kan vælge, at en eller flere af deres behandlinger skal foregå online.

Jeg har gode erfaringer med online behandlinger og kan forsikre dig om, at de er præcist lige så effektive som behandlinger, hvor vi begge er fysisk tilstede. Forskellen ligger i behovet for mere detaljeret guiden fra min side, når behandlingen foregår online.

Vælger du en online behandling, skal du derfor regne med, at den kan tage lidt længere tid.

Jeg vil også aftale med dig, før behandlingen begynder, hvordan du skal forholde dig, hvis vi kortvarigt mister forbindelsen undervejs. Det sker heldigvis sjældent, men det er jo altid godt at være forberedt.

Det er en fordel men bestemt ikke et krav for at modtage behandling online, at du allerede har prøvet mine terapiformer eller en METAanalyse. Jeg kan nemlig hurtigt lære dig de teknikker, som det vil være nødvendigt, at du bruger på dig selv, mens jeg behandler dig.

Så hold dig endelig ikke tilbage!

Book din behandling her ?