Jeg er et positivt menneske med stor livslyst. Jeg elsker at udfordre og udvikle mig selv.

Jeg forsøger altid at være tro mod mig selv og kun beskæftige mig med ting, som tilfører mig energi og gør mig glad.

Jeg tror på, at selvkærlighed er det vigtigste værktøj, vi mennesker har. Kærlighed til os selv, forståelsen for vores eget værd som menneske, er drivkraften bag al selvudvikling. Når vi elsker os selv, ønsker vi det bedste for os selv og, i forlængelse heraf, vores omgivelser. Vi har overskud, er positive og tolerante.

Min erfaring har samtidig lært mig, at det aldrig er for sent at sætte sig mål og gå efter dem.

Det fortæller jeg mere om i videoen her

Jeg har arbejdet som terapeut siden 2014. Jeg er eksamineret psykoterapeut og desuden certificeret tankefeltterapeut, transbiologisk traumeterapeut, METAsundhedsterapeut og METAsundheds-Masterterapeut samt Reiki og Power healer.

Jeg har specialiseret mig i behandling af alle former for angst og fobier. Jeg har blandt andet udviklet et særligt angstforløb til behandling af generaliseret angst, som jeg har stor succes med.

Jeg har også gode resultater med behandling af lavt selvværd, depressioner, sorg, stress og spiseforstyrrelser.

Har du fysiske symptomer og ønsker indsigt i, hvordan disse kan relatere sig til din psyke, kan jeg desuden tilbyde en METAsundhedsanalyse.

Jeg behandler både børn, unge og voksne.

Jeg er medlem af FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter), DETT (Foreningen af Danske EFT- og TFT-terapeuter) og METAsundhed Danmark (Foreningen af danske METAsundhedsprofessionelle)

DETT (Foreningen af Danske EFT- og TFT-terapeuter)

METAsundhed Danmark

Jeg er oprindelig uddannet cand.ling.merc. og ph.d. i tolkning og var i 20 år universitetslektor med forskning og undervisning i tolkning. Jeg har også en mangeårig baggrund som rets- og konferencetolk.

Der er en naturlig sammenhæng mellem mit tidligere og nuværende fag. Begge har fokus på at hjælpe mennesker. Tolkning hjælper dem med at nå deres kommunikative mål. Terapi hjælper dem med at nå deres personlige udviklingsmål.