Jeg er et positivt menneske med stor livslyst. Jeg elsker at udfordre og udvikle mig selv.

Mit mål her i livet er at kunne være tro mod mig selv og udelukkende beskæftige mig med det, der tilfører mig energi og gør mig glad.

Jeg tror på, at selvkærlighed er det vigtigste værktøj, vi mennesker har. Kærlighed til os selv, forståelsen for vores eget værd som menneske, er drivkraften bag al selvudvikling. Når vi elsker os selv, ønsker vi det bedste for os selv og, i forlængelse heraf, vores omgivelser. Vi har overskud, er positive og tolerante.

Min erfaring har samtidig lært mig, at det aldrig er for sent at sætte sig mål og gå efter dem.

Min historie:

I 2013 befandt jeg mig et rigtig dårligt sted, personligt og professionelt. Jeg var stresset, deprimeret, træt, ensom og meget vred. Jeg var svært overvægtig, havde mange ledsmerter, astma, allergier, eksem og en kronisk blærelidelse. Jeg var styret af min angst og mit lave selvværd, og det gav sig udslag i rastløshed og en konstant jagt på nye oplevelser. Da jeg var bange for, at nogen skulle opdage min indre sårbarhed, gemte jeg den bag en facade af fandenivoldskhed og overmod.

Mit lave selvværd overdøvede jeg med min selvtillid, som var i top. Jeg havde et godt job som lektor på Aarhus Universitet med forskning og undervisning i tolkning. Jeg var nationalt og internationalt anerkendt som ekspert i tolkning, og jeg holdt foredrag, skrev artikler og rejste verden rundt for at undervise og holde oplæg. Jeg var også med i adskillige udvalg og bestyrelser. På overfladen kørte jeg med klatten. Men indeni var jeg tom og trist, og jeg følte ingen glæde ved jobbet eller mine positioner.

Jeg havde i årene forinden prøvet akupunktur og forskellige former for kognitiv terapi, men intet af det gav mig de løsninger, jeg søgte.

Så jeg stod med ryggen mod muren – brændt ud fagligt og personligt. Noget måtte der ske. Ved et tilfælde hørte jeg om METAsundhed og tilmeldte mig et kursus i august 2013. Det gav SÅ meget mening, især i forhold til min kroniske blærelidelse – alle brikker faldt på plads.

På kurset hørte jeg om tankefeltterapi, og jeg tilmeldte mig et kursus i det også. Det gav lige så meget mening. Jeg blev overbevist om, at jeg endelig havde fundet metoderne til at hjælpe mig selv. Men jeg havde brug for mere viden og flere terapeutiske værktøjer. Ikke kun for min egen skyld, men også for at jeg på sigt kunne hjælpe andre. Næste skridt blev derfor at tilmelde mig HM Psykoterapeut hos Heilesen & Mygind i Hellerup.

I løbet af den 4-årige psykoterapeutuddannelse fik jeg forløst flere store traumer og fandt en indre ro. Jeg fik styr på min angst og mine selvværdsproblemer. Jeg slap af med min kroniske blærelidelse, mine allergier, min eksem og mine ledsmerter.

Jeg har aldrig haft det så godt, som jeg har nu. Jeg har fået livsglæden igen, og jeg har et overskud og en tålmodighed, som jeg aldrig tidligere har haft. I dag er jeg i kontakt med mig selv og står ved mig selv.

Det fortæller jeg mere om i videoen her

Mine specialer:

Angst & fobier

Astma & allergier

Overvægt & spiseforstyrrelser

Depressioner, sorg og stress

Selvværdsproblemer

Mine uddannelser:

2018: Eksamineret psykoterapeut

2018: METAsundheds master terapeut

2017: Reiki I & II

2016: Transbiologisk traumeterapeut

2015: METAsundhedsterapeut

2014: Tankefeltterapeut

Kurser & workshops:

2016: TFT-energitoksiner/Sea Urchin-teknikken

2015: Trauma Releasing Exercises (TRE)

Min klinik:

Gammelmosevej 317i, 2880 Bagsværd

Hellerup 10, Baghuset, 2900 Hellerup

Medlem af:

FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter)

IMMA (the International Meta-Medicine Association)

DETT (Foreningen af Danske EFT- og TFT-terapeuter)