fbpx

Hej, jeg hedder Bente Jacobsen. Dejligt, at du fandt mig 🙂

Jeg glæder mig rigtig meget til at hjælpe dig med at blive angstfri, så du kan udfolde dit fulde potentiale.

Da jeg selv har haft angst det meste af mit liv, ved jeg af personlig erfaring, hvor grænseoverskridende angsten kan være, og hvor vidunderligt befriende det er, når den forsvinder, og der er ro i krop og sind.

Det fortæller jeg mere om i videoen her til venstre.

 

Hvem er jeg?

Jeg er psykoterapeut og healer og har specialiseret mig i angstbehandling. Jeg tilbyder både et særligt angstforløb og et coachingforløb samt individuelle terapisessioner.

Derudover tilbyder jeg løbende online kurser, webinarer og workshops, som jeg annoncerer via min mailliste og sociale medier (Facebook, Twitter og Instagram).

Alle mine metoder og teknikker er gennemtestet og forfinet, også på egen krop, og jeg kan derfor personligt stå inde for hver enkelt af dem.

Er du interesseret i at lære mere om angst, kan du finde optagelserne af en række LIVE-udsendelse om angst på Facebook samt på YouTube, hvor de ligger som en samlet playliste “Mandags LIVE” (brug knappen øverst til højre).

Lidt mere om mig

Jeg er eksamineret psykoterapeut og medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter (FaDP). Jeg er desuden uddannet Reiki healer I og II samt Power healer.

Tidligere var jeg i mange år lektor på Handelshøjskolen i Aarhus og Aarhus Universitet. Jeg har en cand.ling.merc. i engelsk, en ph.d. i sprog og kommunikation og mere end 30 års erfaring som underviser og forsker.

 

Jeg glæder mig til at møde dig!

 

#TænkATværetryg  #AngstFriNu