Hej, jeg hedder Bente Jacobsen. Dejligt, at du fandt mig 🙂

Jeg glæder mig rigtig meget til at hjælpe dig med at blive angstfri, så du kan udfolde dit fulde potentiale.

Da jeg selv har haft angst det meste af mit liv, ved jeg af personlig erfaring, hvor grænseoverskridende angsten kan være, og hvor vidunderligt befriende det er, når den forsvinder, og der er ro i krop og sind.

Det fortæller jeg mere om i videoen her til venstre.

 

Hvem er jeg?

Jeg er psykoterapeut og healer, og jeg har specialiseret mig i angstbehandling. Jeg tilbyder derfor et særligt angstforløb.

Jeg tilbyder selvfølgelig også individuelle sessioner til dig med angst, eller som har andre problematikker, for eksempel sorg, stress, vrede, ensomhed, tristhed eller lavt selvværd, som du ønsker min hjælp til.

Derudover tilbyder jeg løbende online selvhealings- og selvudviklingsforløb, som jeg annoncerer via min mailliste og sociale medier (Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn).

Jeg arbejder ud fra sammenhængen mellem krop, sind, ånd og miljø. Alle mine metoder og teknikker er gennemtestet og forfinet, også på egen krop. Jeg ved, hvad de kan, og jeg kan personligt stå inde for hver enkelt af dem.

Er du interesseret i at lære mere specifikt om angst, kan du finde optagelserne af en række LIVE-udsendelse om angst på Facebook samt på YouTube, hvor de ligger som en samlet playliste “Mandags LIVE” (brug knappen øverst til højre).

Lidt mere om mig

Jeg blev eksamineret psykoterapeut og medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter (FaDP) i 2018. Her i 2020 er jeg efter videreuddannelse blevet registreret psykoterapeut, som er en beskyttet titel og et bevis på, at jeg lever op til nogle specifikke uddannelsesmæssige og faglige krav, fastsat af FaDP og godkendt af Sundhedsstyrelsen.

Jeg er desuden uddannet Reiki healer I og II samt Power healer.

Tidligere var jeg i mange år lektor på Handelshøjskolen i Aarhus og Aarhus Universitet. Jeg har en cand.ling.merc. i engelsk, en ph.d. i sprog og kommunikation og mere end 30 års erfaring som underviser og forsker.

Siden 1994 har jeg også arbejdet som konferencetolk mellem engelsk og dansk. Jeg kan rigtig godt lide den form for udfordring, hvor det gælder om at tænke hurtigt og være kreativ. Samtidig er det en mulighed for at vedligeholde mine sproglige og kommunikative kompetencer.

 

Jeg glæder mig til at møde dig!

 

#TænkATværetryg  #AngstFriNu