Hej, jeg hedder Bente Jacobsen. Dejligt, at du fandt mig 🙂

Jeg glæder mig rigtig meget til at hjælpe dig med at blive angstfri, så du kan udfolde dit fulde potentiale.

Da jeg selv har haft angst det meste af mit liv, ved jeg af personlig erfaring, hvor grænseoverskridende angsten kan være, og hvor vidunderligt befriende det er, når den forsvinder, og der er ro i krop og sind.

Det fortæller jeg mere om i videoen her til venstre.

 

Hvem er jeg?

Jeg er psykoterapeut og healer og har specialiseret mig i angstbehandling. Jeg tilbyder både et særligt angstforløb og et coachingforløb samt terapi- og healingsessioner.

Foruden angstbehandling tilbyder jeg online kurser, webinarer og workshops. Dem udbyder jeg via min mailliste og sociale medier (Facebook, Twitter og Instagram).

Hver mandag kl. 16 afholder jeg LIVE-udsendelse om angst. Det foregår på Facebook, og her kan du efterfølgende finde videoerne. De lægger også på YouTube som en samlet playliste “Mandags LIVE” (brug knappen øverst til højre).

Jeg er eksamineret psykoterapeut og medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter (FaDP). Jeg har desuden uddannelser i reiki healing og power healing.

Tidligere var jeg i mange år lektor på Handelshøjskolen i Aarhus og Aarhus Universitet. Jeg har en cand.ling.merc. i engelsk, en ph.d. i sprog og kommunikation og mere end 30 års erfaring som underviser og forsker.

 

Jeg glæder mig til at møde dig!

 

#TænkATværetryg  #AngstFriNu