INTROTILBUD – 25 % RABAT PÅ
REIKI HEALINGER

Som noget nyt vil mine behandlingsformer fra 1. januar 2018 også omfatte Reiki healinger, der ligesom transbiologisk traumeterapi, tankefeltterapi og METAsundhed arbejder med  kombinationen af krop, tanker og følelser. Det kan du læse mere om her.
Reiki er japansk og betyder universel (Rei) livsenergi (Ki). Den årtusinde gamle behandlingsmetode blev genopdaget i begyndelsen af 1900-tallet af dr. Mikao Usui, som gav healingsenergien navnet Reiki. Dr. Usui udviklede metoden og den dybere forståelse af energien til et behandlingssystem, som han kaldte Usui Shiki Ryoho.
Reiki er healing med hænderne. Mens du ligger fuldt påklædt på en briks, under et tæppe, placerer jeg mine hænder i forskellige positioner på din krop. Som Reiki healer er jeg kanal for energien, som transmitteres ind i dig via mine hænder.
Healingsenergien er så kraftig, at en enkelt behandling vil gøre underværker. Tre til fem behandlinger i træk, med kun en til to dages mellemrum, vil imidlertid være et helt unikt og kraftigt boost til dine udviklingsprocesser.
En eller flere behandlinger vil også være et fantastisk supplement til tankefeltterapi eller transbiologisk traumeterapi, eller til for eksempel akupunktur, massage, kiropraktik eller medicinsk behandling.

I januar 2018 får du som læser af mit nyhedsbrev 25 % rabat på Reiki healinger. Køber du pakken med fem behandlinger, får du oveni den femte gratis.

Du kan vælge at få behandlingerne i klinikken i Bagsværd eller hjemme hos dig selv.
En behandling varer ca. 70 minutter.

Normalpris 1 behandling: kr. 800                    Rabatpris 1 behandling: kr. 600.
Normalpris 5 behandlinger: kr. 3.200              Rabatpris 5 behandlinger: kr. 2.400

Reiki kan også gives som fjernhealing, som er lige så effektiv. Du skal dog have prøvet en healing med hænder på først, så du og jeg har set hinanden, og du har prøvet at modtage energien direkte. En fjernhealing varer ca. 35 minutter.
Her gælder samme form for tilbud:

Normalpris 1 behandling: kr. 400                    Rabatpris 1 behandling: kr. 300
Normalpris 5 behandlinger: kr. 1.600              Rabatpris 5 behandlinger: kr. 1.200

Det eneste, du skal gøre for at få rabatten, er at sende en mail til info@bjacobsen.dkeller en SMS til 26210107 senest den 31. december 2017 og mærke beskeden “Nyhedsbrev”.

FÅ DINE BEHANDLINGER ONLINE

Behandlinger online er lige så effektive som behandlinger i klinikken, og prisen er den samme. Vælger du en online behandling, skal du dog regne med, at den tager lidt længere tid, da jeg vil få behov for at guide dig mere detaljeret, når vi ikke sidder fysisk sammen.
Online behandlinger kan foregår via Skype eller FaceTime.
Det er ikke et krav for at modtage behandling online, at du allerede har prøvet terapiformerne eller en METAanalyse. Jeg kan hurtigt lære dig de teknikker, som du vil få brug for at anvende på dig selv under behandlingen.
Du kan vælge at få alle behandlinger online, eller du kan vælge at få enkelte behandlinger online og resten i klinikken. Det er helt op til dig.

IKKE SÅ SØD EN JULETID?

TAG ET TJEK PÅ DINE GERATIONSTRAUMER

I julen er vi rigtig meget sammen med vores familie, og der ligger en underforstået forventning om, at vi skal hygge os og have det rart sammen. Det er ikke altid let at leve op til. I nogle familier står konflikterne i kø og gør den søde juletid til noget af en prøvelse. Årsagen hertil kan være et eller flere generationstraumer.

Hvad er et traume?
Alle traumer sidder i biologien, i cellehukommelsen, og aktiveres, hver gang vi oplever noget, som prikker til cellehukommelsen. Det, der prikker, kaldes en trigger, og det kan for eksempel være en lyd, en lugt, en farve, en bevægelse, en person eller en hændelse.
Ofte er det, vi oplever som et traume, i virkeligheden en trigger. Et traume og dets triggere er organiseret på en traumestreng, lidt som perler på en snor. Den inderste/bagerste “perle” på snoren er traumet, og de efterfølgende “perler” er triggere. Hvis traumet forløses, fjernes hele traumestrengen, inklusiv alle triggerne, og problemet er løst en gang for alle. Hvis kun en eller flere triggere forløses, vil traumet igen kunne blive aktiveret og nye triggere dannes.
Derfor er målet med min terapi altid at finde og forløse dit traume:-)

Vi fødes med traumer
De fleste traumer er vi født med. Nogle har vi fået i forbindelse med fødslen. Andre har vi fået i fostertilstanden. Andre igen stammer fra sammensmeltningen af ægget og sædcellen, som kan være en temmelig dramatisk begivenhed. Ikke mindst for sædcellen, som skal kæmpe for at nå først frem og befrugte ægget, og oven i det også mister halen i befrugtningsøjeblikket.
Endelig kan traumer nedarves fra generation til generation, gennem cellehukommelsen eller socialisering (familiemønstre). Det er denne sidste slags traumer, som kaldes generationstraumer.
Her kan du læse mere om, hvordan traumer kan nedarves.

Sådan genkendes generationstraumer
Et generationstraume føles næsten som en tro følgesvend. Det føles som et meget personligt problem, der er tæt på dit inderste væsen, som du altid har haft og altid vil have.
De fleste af os har mange generationstraumer. Hvis du ser dig omkring i din egen familie, kan du muligvis genkende mønstre eller problematikker, som indikerer, at her er der generationstraumer på spil. Måske er der et mønster af alkoholisme eller vold eller en disponering for visse sygdomme. Måske lider mange i familien af generthed, fobier, angst, dårligt selvværd eller en tendens til at være overansvarlig. Bare for at give dig nogle eksempler.

Forløsning af generationstraumer
Transbiologisk traumeterapi har teknikkerne til let og enkelt at finde og forløse  dine generationstraumer.
Det er den ene gode nyhed.
Den anden gode nyhed er, at forløsningen af et generationstraume påvirker generationerne bagud og fremad. Det betyder, at hvis du får forløst et specifikt generationstraume, vil traumet samtidig forløses i den af dine forældre (og bedsteforældre, hvis de lever), som du har arvet det fra, og i dine børn (og børnebørn, oldebørn), som har arvet det fra dig. Du gør altså ikke kun noget godt for dig selv, men også for din familie.
Eller sagt på en anden måde: Forløsningen af dine generationstraumer kan have en positiv effekt på konflikter i din familie…

KROP-SIND-ÅND HELSEMESSE 2018 

KROP-SIND-ÅND Helsemessen finder i år sted den 2. – 4. februar i Brøndby Hallen. Jeg vil igen være at finde på messen med min stand, hvor jeg tilbyder messebehandlinger i form af terapi og METAsundhed. Jeg vil også holde foredrag en af dagene.
I næste nyhedsbrev får du flere informationer om min stand og mit foredrag, og det vil også være muligt for dig at vinde en gratis billet til messen.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen!

MIG OG MIN ASTMA – Sidste del:
ENDELIG HELBREDT

Her er, hvad jeg regner med, bliver sidste del af føljetonen om mig og min astma (se tidligere nyhedsbreve).

Jeg fortalte i sidste nyhedsbrev, at jeg havde problemer med at finde konfliktchokket/UDINen (traumet) på temaet territoriel markering. Det var vigtigt at finde og forløse den rigtige UDIN, da jeg ellers ikke ville kunne blive helbredt for min astma.
Jeg ledte videre, og nu lader det til, at jeg endelig har fundet og forløst UDINen. I hvert mærker jeg ikke meget til min astma, og jeg tager ikke længere medicin.

En anden ting, som har hjulpet mig: Jeg har fundet gaven ved min astma!
Fysiske symptomer er kroppens måde at fortælle os på, at der er noget, vi skal se på. Noget, som ikke er i orden. Som ikke er godt for os. En balance, som skal genoprettes.
Den biologiske betydning ved astma er, at symptomerne beskytter personen mod at kæmpe ved at lade vedkommende optræde som svag.
Så ved at gøre det umuligt for mig at trække vejret frit gjorde min krop mig opmærksom på, at jeg var begrænset af en konflikt: ude af stand til at markere mit territorie.
Med andre ord var gaven ved min astma, at jeg fik fokus på, at jeg for at kunne trække vejret frit var nødt til at markere mit territorie (stå op for mig selv og stå ved mig selv). Den indsigt gav min helbredelse et skub i den rigtige retning.
Jeg krydser fingre for, at den gode udvikling fortsætter, og at jeg kan gå astmafri ind i 2018 🙂 🙂 🙂

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR!!

Jeg vil slutter dette nyhedsbrev af med at ønske alle jer, som læser og følger med, en fantastisk dejlig jul. Jeg håber, at I har mulighed for at holde fri og nyde tid sammen med dem, I holder af.
Jeg vil også ønske jer alle rigtigt godt nytår. Kom godt ind i 2018! Det bliver et fantastisk år<3<3<3

Jeg vender tilbage i januar 2018 med mere nyt om terapi, healing og METAsundhed.