ET SUPERGODT TILBUD! 

Lige på falderebet! August har været en sindssyg travl måned. Ja, den er næsten smuttet, uden at jeg har opdaget det. Derfor er mit nyhedsbrev forsinket. Ud skulle det dog, for jeg har et supergodt tilbud til dig!

50 % rabat på behandlinger HELE september måned!

Jeg har længe haft en drøm om at kunne tilbyde behandlinger på fleksible tidspunkter, da mange klienter har bedst tid sen eftermiddag eller om aftenen. Den drøm er endelig gået i opfyldelse. Jeg har indrettet terapirum hjemme hos mig selv i Bagsværd og driver nu klinik herfra.

Behandlinger, når det passer DIG!

Det er da værd at fejre!

ET NATURLIGT SOVEMIDDEL

Jeg har i en periode haft svært ved at sove om natten. Jeg har det nemlig ikke så godt med lys og varme i soveværelset. Jeg foretrækker mørke og kulde. De lyse nætter er dejlige, når man er vågen, men ikke når man skal sove. I hvert fald ikke for mig. Jeg må hver sommer ty til mørklægningsgardin, sovebrille og melatonin.
Fornylig har jeg opdaget et naturligt sovemiddel, som hedder ZenBev, og som er meget effektivt.
ZenBev er et ekstrakt af økologiske græskarkerner.
Græskarkerner indeholder en stor mængde tryptofan, der længe har været kendt som sovemiddel. Tryptofan i kroppen skaber signalstoffet serotonin, som regulerer mængden af melatonin, og det er den kædereaktion, som giver en god nattesøvn.
NB: Dannelsen af tilstrækkelig melatonin kræver dog også et fuldstændigt mørkt soveværelset.
Den anbefalede dosis er 1 til 3 måleskefulde ZenBev i vand, juice, risdrik eller soyadrik lige før sengetid. Men du må prøve dig lidt frem. Måske er det nødvendigt for dig at tage ZenBev dagligt. Måske kan du tage det dagligt i en periode og så efterfølgende nøjes med at tage det efter behov.
Du kan læse mere om ZenBev og dets virkning her.
Du kan læse mere op tryptofan her.

TO SKRIDT FREM OG TRE TILBAGE… 

Her er fjerde del af føljetonen om mig og min astma, som desværre langt fra er slut. (Se evt. tidligere nyhedsbreve.)

Efter i 3 uger at have været symptomfri og medicinfri fik jeg voldsom astma. Årsagen var en territoriel konflikt. Jeg var netop ankommet til Færøerne, da min astma begyndte. Jeg havde glædet mig til turen i lang tid, og især til at vandre rundt og op og ned på de smukke øer. Det var ikke helt let, når jeg ikke kunne trække vejret frit… Men heldigvis havde jeg min astmamedicin med i kufferten, og så blev det alligevel en dejlig ferie 🙂
Nu er jeg så tilbage på fuld dosis medicin og står lidt i stampe. Men jeg har ikke givet op. Oplevelsen med at blive trigget på konflikttemaet territorie gav mig indsigt, som vil hjælpe mig til at få forløst konfliktchokket. Men det vil tage lidt tid og nok også hjælp fra en terapeutkollega.
Jeg kæmper mig videre frem mod målet: Fuld helbredelse inden udgangen af 2017.
I mellemtiden får du her et feriebillede. Mit skæve smil skyldes alene skarpt lys i øjnene. Jeg nød skam hvert sekund deroppe 🙂