ÅRET, DER GIK

2019 har været et spændende og udfordrende år for mig og min klinik.

METAsundhed Danmark
I januar var jeg med til at stifte en ny forening: METAsundhed Danmark, som nu er ved at have fundet sine fødder. Arbejdet med at få foreningen løbet i gang – med hjemmeside, vedtægter, etc. – har været hårdt men også virkelig givende.

Til gengæld var det bestemt ikke særlig givende, da METAsundhed for en måned siden kom i kraftig modvind. Det hele startede den 20. november, da DR1 i programmet Kontant – helt med rette – satte fokus på en METAsundheds- og tankefeltterapeut, som har opført sig særdeles uetisk ved blandt andet at bruge vildledende markedsføring og rådgive sine klienter til at droppe al behandling i sundhedsvæsenet. I dagene efter programmet blev læger interviewet i pressen og en politiker mumlede noget om, at man måske skulle forbyde al alternativ behandling af alvorlige sygdomme. Desværre havde ingen journalister – eller de interviewede læger for den sags skyld – sat sig ordentlig ind i METAsundhed, eller tankefeltterapi, så de havde totalt misforstået, hvad det gik ud på.
METAsundhed er ikke en behandling, som de blev ved med at sige i programmet, men en analysemodel som bruges til at forklare sammenhængen mellem fysiske symptomer og følelser, tanker og overbevisninger. Med den indsigt, som en METAsundhedsanalyse giver, kan man vælge at få behandling i form af traumeforløsende terapi (for eksempel tankefeltterapi), hypnoterapi, massage eller hvad, man nu føler for. Eller man kan lade være. Under alle omstændigheder får man noget viden, som kan bidrage til helbredelse, og det er hele pointen med analysen.

Heldigvis for vi, der arbejder seriøst med METAsundhed, faldt der ro på efter nogle dage. Medierne fik andet at interessere sig for – og politikerne ligeså.

Angstforløb
I foråret arbejdede jeg videre med mit angstforløb, som nu er helt på plads. Jeg er rigtig godt tilfreds med forløbet og den model, jeg har udviklet: #AngstFriNuTM. Resultaterne er gode, og det er dejligt at opleve en klient slippe sin angst og træde ud i livet som angstfri.
Jeg skriver også på en bog om angst og min angstbehandling, som efter planen skal være klar til udgivelse i juni 2020.

Online kurser
Efteråret har jeg især brugt på at udvikle to online kurser, både i dansk og engelsk version.
Lær at stå ved dig selv: Kurset her er gratis. Det består af 5 korte moduler med nogle meget effektive men samtidig enkle øvelser til at få et bedre selvværd og mere selvkærlighed samt blive bedre til at vælge sig selv til.
Kend dit indre værd og stå ved dig selv. Dette kursus går langt mere i dybden med temaer som selvværd og selvkærlighed. Det løber over 6 uger, med to timers undervisning om ugen. Ud over diverse øvelser til mere selvkærlighed og selvværd indeholder kurset også forskellige selvhealingsværktøjer og meditationer.
Du finder en beskrivelse af begge kurser og relevante links her.

Spiritualitet – healing
I 2019 har jeg også haft et mål om at få mere spiritualitet ind i mit liv, blandt andet gennem meditationer, brug af englekort og spirituelle selvhealingsmetoder.
Reiki, som jeg lærte i 2017, er for eksempel en fantastisk metode til selvhealing.
I år har jeg så uddannet mig til power healer, og det har virkelig sat gang i mit spirituelle jeg. Power healing er healing med engle – eller universelle kærlighedsenergier, som jeg kan lide at kalde dem. At åbne mig op for disse energier har givet mit liv en ny dimension, som er vildt spændende og også meget givende. De klienter, som har valgt at prøve healingen, er meget begejstrede. De siger samstemmende, at de oplever at blive meget afslappet og få ro i krop og sind.
Healing – Reiki eller Power – er ikke traumeforløsning. Men fordi en healing fjerner blokeringer og skaber balance i kroppen, har den en yderst positiv virkning på såvel fysiske symptomer som psyken. Det gør den ikke blot effektiv i sig selv, men også til et super godt supplement til mine traumeforløsende metoder.

2020 SKAL VÆRE MIT ÅR????

Jeg har aldrig haft nytårsforsætter. Jeg synes ikke, at den 31. december er dagen, hvor jeg skal drikke det sidste glas rødvin, eller at den 1. januar (hvor jeg som regel har lidt ondt i håret) er dagen, hvor jeg skal starte min slankekur.
Jeg har mere fokus på året som helhed, og jeg har besluttet, at 2020 skal være mit år. Det er ikke det første af mine mange leveår, som har været “mit år”, men jeg har store planer for netop 2020. For eksempel har jeg anskaffet mig Louise Hays 2020 kalender, sådan at jeg hver eneste dag i året får en ny bekræftelse.
Jeg ville også gerne hver dag meditere og trække englekort og reflektere, men jeg kan lige så godt være ærlig: Jeg er sindsyg dårlig til rutiner! Det vil højst holde 1,5 dag, så vil jeg allerede begynde at finde på overspringshandlinger.
Så er det lidt nemmere med en kalendergave i form af en bekræftelse.
Mine andre planer for 2020 omfatter en stak bøger om selvudvikling, krop og psyke, blandt andet Peter Lund Madsens “Frihedens pris – en kort historie om menneskehjernen”, som jeg især glæder mig til. Bøgerne har længe ventet på, at jeg skulle kaste mig over dem, og nu skal det altså være!
Jeg skal også i bedre fysisk form. I 2019 fik jeg mit dejlige barnebarn, og ham skal der være kondi til at holde trit med???? Det kniber som sagt med rutiner, også på den front, men for hans skyld vil jeg strække mig langt❤
Heldigvis har jeg et super godt helbred. Jeg tilskriver det METAsundhed og min egenterapi og selvhealing. Jeg er helt sikker på, at jeg har formået og vil kunne blive ved med at formå at holde sygdom fra døren ved at tænke positivt, arbejde med mine overbevisninger, meditere jævnligt, bruge bekræftelser og visualiseringer og – især – heale alle de traumer, der dukker op❤

HVORDAN SKAL DIT ÅR VÆRE?

Måske har du masser af planer for året, og de omfatter alt andet en terapi og healing. Fint! God vind – held og lykke med, hvad du end kaster dig ud i.

Skal 2020 være året for selvudvikling – det år, hvor du finder din indre styrke og ro i sind og krop – kan og vil jeg rigtig gerne hjælpe dig.

Allerede i januar har jeg flere gode tilbud????????

TILBUD JANUAR 2020

I januar 2020 får du 30 % rabat på alle behandlinger????????

1 METAsundhedsanalyse: kr. 1.155
Vi tager udgangspunkt i dine fysiske symptomer og undersøger, hvordan de hænger sammen med dine tanker, følelser og overbevisninger.

Terapi – traumeforløsning:
1 introducerende behandling – 45 minutter: kr. 575
1 behandling – 1,5 time: kr. 1.155
4 behandlinger – 4 x 1,5 time: kr. 4.045

Healing – Reiki eller Power:
1 healing – 45 minutter: kr. 575

NB: Du får yderligere 20 % rabat, hvis du er under 18, studerende eller pensionist.

Book en tid