GRATIS WEBINARER

I de kommende uger afholder jeg to gratis webinarer. Det første allerede i næste uge

GRATIS WEBINAR – TILBUD TIL ANGSTRAMTE

SÅDAN KAN DU FÅ STYR PÅ DIN ANGST

  • Dato og tid: Den 21. august 2018, kl. 19-20.

GRATIS WEBINAR – TILBUD TIL SVÆRT OVERVÆGTIGE

ALTERNATIV BEHANDLING AF OVERVÆGT

  • Dato og tid: Den 6. september 2018, kl. 19-20.

ANGST

Jeg møder mange mennesker med angst i min klinik. Når jeg møder dem, har de som regel prøvet rigtig mange forskellige former for behandling i sundhedsvæsenet, som desværre ikke har haft nogen særlig effekt. De har næsten givet op, men så besluttet alligevel at give mine terapiformer en chance. Heldigvis, for jeg kan hjælpe langt de fleste med at få styr på deres angst.
Nogle få er svære at hjælpe, fordi de ikke tør tro på, at det kan lykkes at få bugt med deres angst. Behandlingerne har dog alligevel en effekt.
Jeg arbejder ud fra den teori, at angst skyldes traumer, som er lagret i kroppen. I min behandling går jeg derfor efter at finde og forløse de traumer, som ligger bag angsten. Når det lykkes, forsvinder den.

Det viser min erfaringer fra klinikken.

Det har jeg oplevet på egen krop!

ENGANG VAR JEG SELV STYRET AF ANGST
I rigtig mange år var alle mine handlinger og valg styret af angst. Jeg håndterede angsten ved at holde den tre skridt fra livet. Jeg flygtede, fra mig selv og fra mit liv. Jeg var hele tiden på flugt, videre. På overfladen så alt godt ud – selvtillid og mod på livet, uddannelser, karriere, projekter. Men inden i mig var der uro, rastløshed, ensomhed, melankoli.
I dag er mit liv et andet. Med teknikker fra tankefeltterapi, transbiologisk traumeterapi og METAsundhed fik jeg healet alt det, der var årsag til min angst. Jeg fik styr på min angst.

NU HAR JEG SAT MIG FOR AT HJÆLPE ANDRE MED AT FÅ STYR PÅ DERES ANGST
Jeg har skabt et 8 ugers angstforløb, som består af 5 x gruppeterapisessioner og 3 x enkeltsessioner. I forløbet vil du få indsigt i og healet årsagerne til din angst. Du vil også lære, hvordan du med nogle enkle teknikker kan hjælpe dig selv, når angsten presser sig på.
Næste forløb starter den 4. september 2018.
Jeg tilbyder det til en særlig sommerpris: kr. 5000.
Det kan du læse mere om her.

SVÆR OVERVÆGT

Der er mange forskellige teorier og holdninger til, hvorfor nogle mennesker bliver svært overvægtige, og hvordan man skal hjælpe dem.
Mit perspektiv på problemstillingen er, at der ligger traumer bag, og at traumeforløsning  derfor kan være den mest effektive form for behandling.
Traumer påvirker vores tanker, følelser og krop. Med andre ord kan traumer være årsagen til de handlinger, som fører til overvægt (for eksempel overspisning, trøstespisning, trang til sukker, salt eller fedt). En krop i ubalance kan også opbygge og holde på fedtvæv, som en form for beskyttelse, dvs. kroppen “pakker sig ind”.

UFORLØSTE TRAUMER BLOKERER FOR VÆGTTAB
Når der ligger uforløste traumer bag overvægten, er det yderst vanskeligt at slippe af med de ekstra kilo og opnå et varigt vægttab gennem kostomlægninger, kure eller hård motion.
En operation – en såkaldt gastric bypass – vil heller ikke have den ønskede effekt. Når traumerne stadig er uforløste, vil det være svært ikke at gentage det mønster, der førte til overvægten. Der er også risiko for, at kroppen vil opleve operationen som et angreb, hvilket vil forstærke dens behov for at “pakke sig ind”.

RISIKOFRI BEHANDLING FOR SVÆR OVERVÆGT
Er du svært overvægtig og tænker, at din overvægt kan have sin rod i uforløste traumer, har jeg et tilbud til dig – et effektivt behandlingsforløb, som er helt uden bivirkninger.
I forløbet vil du få indsigt i og healet årsagerne til din overvægt. Jeg vil også lære dig nogle enkle teknikker, så du kan fastholde din positive udvikling.
Næste forløb starter den 20. september 2018.
Jeg tilbyder det til en særlig sommerpris: kr. 5000.
Det kan du læse mere om her.