UD I LYSET

Jeg har oprettet en lukket gruppe på Facebook, som jeg her vil invitere dig til at blive medlem af.

Som du ved, har jeg de sidste 6 år været igennem en personlig udviklingsrejse, så jeg i dag kan stå ved mig selv fuldt og helt. Det repræsenterer for mig at træde “ud i lyset” – derfor gruppens navn.

Målet med gruppen er at dele min viden og erfaringer om terapi og selvudvikling til inspiration for andre????????❤

Som medlem af gruppen vil du få adgang til informationer, artikler, guidede meditationer, forskellige øvelser og meget andet.

Du kan også selv bidrage med indlæg og stille spørgsmål????????❤

Du kan anmode om medlemskab ved at klikke på linket her

HELBRED DIN ALLERGI

Det lader til, at foråret har været særlig svært for de af jer, der lider af allergi. I hvert fald har flere mennesker i min omgangskreds sagt, at de aldrig har oplevet så mange og så voldsomme symptomer som i år.
Har du allergi, er der hjælp at hente her.
Ifølge METAsundhed starter alle fysiske symptomer – og dermed også allergisymptomer – med et konfliktchok, dvs. et traume (kaldet en UDIN – noget Uventet, Dramatisk, Isolerende, som du ingen strategi har for at håndtere, dvs. Nul-strategi) eller en trigger på et traume.
Når du udsættes for et traume, lagres traumet og alt, hvad der sker omkring dig i selve traumeøjeblikket, i cellehukommelsen: tidspunktet på dagen, situationen, stedet, personer, lyde, lugte, farver.
Med mindre traumet forløses, vil denne enorme mængde informationer – alle omstændighederne omkring traumet – forblive i cellehukommelsen og fungere som triggere.
Det betyder, at hver gang du ser, hører, smager, lugter eller føler et af de sanseindtryk, du oplevede i traumeøjeblikket, kan du blive trigget ind i en sygdomsproces.
Sagt på en anden måde: Hvis du reagerer på for eksempel birkepollen, er årsagen, at du har oplevet et traume, mens du var omgivet af birkepollen. Måske sad du lige under et birketræ. Måske var du et andet sted, hvor luften var fuld af birkepollen.
Indtil traumet forløses, vil du blive ved med at blive trigget ind i din allergi, når du udsættes for birkepollen.

Du kan vælge at besøge min klinik og få en fuld traumeforløsning. Det vil helt fjerne din allergi.

Du kan også vælge i stedet at bruge tankefeltterapi til at dæmpe eller fjerne dine allergisymptomer. Det er noget, du helt selv kan gøre.

Jeg har lagt to videoer på YouTube, hvor jeg demonstrerer, hvordan tankefeltterapi kan bruges til selvhealing:
Video 1 – selve teknikken, hvor banker man
Video 2 – hvordan behandling man forskellige former for ubehag

Følg instruktionerne, stil dit tankefelt ind på ubehaget (allergisymptomerne) og bank. Brug præcise sætninger – for eksempel: “Selv om det klør i mine øjne, så elsker og accepterer jeg mig selv et hundrede procent” – “selv om min næse løber, så elsker og accepterer jeg mig selv et hundrede procent” – selv om det klør i svælget, så elsker og accepterer jeg mig selv et hundrede procent”.
Afhængig af dine symptomer – smag på forskellige sætninger og find dem, der rammer plet. Dem, der giver bedst mening for dig.

Held og lykke????❤

SOMMERENS TILBUD 

Husk tilbudet til dig, der abonnerer på mit nyhedsbrev:

10 % rabat på alle behandlinger i juni og juli 2019:

angstforløb, terapi eller METAsundhedsanalyse

Tjek min hjemmeside.

Husk, at du kan booke behandlinger online????