FØRST HJALP JEG MIG SELV 

Siden jeg i 2013 begyndte min udviklingsrejse er jeg sluppet af med flere traumer, end jeg har tal på. Lige fra traumer, som har haft kæmpestor indflydelse på mit liv, til traumer som jeg dårligt har bemærket. Det er sket gennem egen healing og i terapi hos kolleger, som anvender de teknikker, jeg selv arbejder med.
En ekstra bonus ved at have prøvet teknikkerne på egen krop rigtig mange gange er, at jeg 100 % kan stå inde for deres effektivitet.
Min angst, som har været med mig hele livet, forsvandt i løbet af en enkelt behandling. Det kan man næsten kalde et mirakel, men det viser bare, hvad teknikkerne kan.
Min selvværdsproblematik har krævet en del behandlinger, fordi der er mange aspekter i den – mange traumestrenge (se mit nyhedsbrev fra december 2017). Før 2013 havde jeg et ekstremt lavt selvværd, hvilket jeg skjulte bag en facade af “Jeg kan klare alt!”, sådan at det kun var mig selv der vidste, hvor slemt det stod til. Det vidste jeg til gengæld også alt om!
I dag er traumerne forløst. Gevinsten er, at jeg i dag har fuld tillid til min egen værdi som menneske.
Vi har alle omkring 5.000 traumer. Det lyder vildt, ikke? Men det er faktisk sandt. Det er ikke alle traumer, vi er bevidste om. Men hver gang vi bliver aktiveret i en eller anden grad, er årsagen et traume.
Forestil dig den her situation: Du kører rundt i din bil og leder efter en ledig parkeringsplads. Du får øje på en plads, men inden du kan nå at køre ind på den, bliver den taget af en anden billist. Hvis du er det mindste aktiveret i den situation, er du i et traumes vold. Det kan være et traume forbundet med en tanke om at, “jeg kommer aldrig først”, “jeg er aldrig heldig”, “de andre tager alting fra mig”, “jeg er ikke værdifuld nok til at få en plads”, “verden er uretfærdig”, eller noget helt sjette.
Måske er du meget aktiveret, fordi oplevelsen rammer noget centralt, noget dybt i dig. Måske er du kun en smule aktiveret og glemmer det hurtigt igen.
Men du er aktiveret, fordi du er blevet trigget ind i et traume, og du vil kunne blive aktiveret ige og igen, indtil dit traume er fundet og forløst.
Alle traumer kan forløses. Heldigvis! Selv de allerdybeste af dem. Det kan du læse mere om her 🙂

NU HJÆLPER JEG DIG!

Alting begynder med én selv. Jeg var nødt til gennemføre min egen udviklingsrejse for at kunne hjælpe dig med din.
Efter at have nået mine egne mål er det min drøm – som healer og terapeut – at hjælpe dig til at få det liv og nå de mål, du drømmer om.
Derfor vil jeg som noget nyt tilbyde dig at indlede vores samarbejde med en gratis og uforpligtende 30-minutters online samtale, hvor vi i fællesskab

  • Skaber en klar vision for det liv og de mål, du drømmer om
  • Finder ud af, hvilke forhindringer du skal overvinde for at nå dine mål
  • Inspirerer og motiverer dig til at begynde din egen udviklingsrejse

Kontakt mig på telefon 26210107 eller mail info@jacobsenterapi.dk, så finder vi en tid til samtalen.

RAPPORT FRA KROP-SIND-ÅND 2018 

Helsemessen den 2. – 4. februar i Brøndby Hallen var igen en fantastisk oplevelse. Der var mange stande og besøgende og mange interessante foredrag (ikke at forglemme mit eget:-) …)
Hver dag begyndte med en trommeceremoni i foyen, som blev ledet af Torben Wendeling fra Trommeværkstedet. Det var virkelig en fornøjelse. En spirituel og kærlig start på dagen. Kan helt klart anbefales!
Da jeg havde samme stand som i 2017, havde jeg flere af de samme naboer på min lille messevej, hvilket var super hyggeligt.
Jeg talte med rigtig mange mennesker, blandt andet nogle af jer læsere 🙂
Igen i år kunne besøgende på min stand vinde en behandling, og de heldige tre har fået besked.
Jeg nåede også selv at få et par healinger på messen. Det er altid spændende og berigende at opleve, hvad andre healere/terapeuter kan tilbyde.
Alt i alt en rigtig god messe. Jeg vender helt klart tilbage i 2019:-)