VELKOMMEN TIL 2018

Velkommen og held og lykke i 2018. Det bliver et rigtig godt år!
Jeg interesserer mig lidt for astrologi og får en gang imellem lagt mit horoskop, og ifølge dette års horoskop får jeg personligt et spændende år med en masse interessante udfordringer.
Jeg har også tjekket lidt op på kinesisk astrologi. 2018  er hundens år. Det betyder, at det på den ene side bliver et år med mere tolerance, empati, balance, loyalitet og ærlighed og på den anden side et år med manglende evne til at stole på nye mennesker, manglende ønske om socialisering og en tendens til at lyve for at skjule sandheden. Det kan man vel kalde både skidt og kanel 😀
Endelig – og helt på den positive side – får vi allesammen mere fritid i 2018. Det skyldes blandt andet, at langt de fleste helligdage i 2018 falder på hverdage, hvilket giver os tre ekstra fridage i forhold til 2017.
Alt i alt grund til optimisme:-)

FÅ DIG EN MENTAL MAKE-OVER

Lad 2018 være året, hvor du opfylder din drøm!

Går du rundt med et ønske om at ændre noget i dit liv eller nå nogle mål, som synes uden for rækkevidde? Har du for eksempel et ønske om at skifte job, begynde på en uddannelse, finde den eneste ene, tabe 20 kilo, forbedre forholdet til dine nærmeste?
Og har du prøvet flere gange at ændre på tingene, men er hver gang blevet overvældet af manglende tro på dig selv, eller af hvor besværligt eller uoverskueligt det vil være at gøre noget andet, end du plejer – også selv om det, du plejer at gøre, ikke gør dig glad? Bare rolig! Det er der en forklaring på.
Ofte lader vi mennesker vores følelser eller frygt forhindre os i at opfylde vores drømme. Det gør vi, fordi vi er styret at vores traumer. Når vi er i deres vold, er vi ude af stand til at handle, selv om vi rationelt ved, hvad der vil være det helt rigtige for os.
Heldigvis behøver vi ikke forblive i vores traumers vold. Vi har mulighed for at forløse dem, og når vi gør det, fjerner vi samtidig alt der, der begrænser os. Belønningen er personligt overskud, mod og troen på os selv.
Så sig farvel til dine traumer! Fold dig ud som den smukke blomst, du er, og få opfyldt din drøm. Du har fortjent det!

KROP-SIND-ÅND HELSEMESSEN 2018 

Helsemessen finder i år sted den 2. – 4. februar i Brøndby Hallen, og jeg vil selvfølgelig være på min stand – nr. 222 – alle tre dage.
Du er mere end velkommen til at kigge forbi for at sige hej, få en snak eller nyde godt af mine tilbud.
Du kan for eksempel få en messebehandling i form af terapi og/eller en mini-METAsundhedsanalyse. En behandling á 25 minutter koster 250 kr.FOREDRAG
Fredag den 2. februar, kl. 13.00-13.45, holder jeg foredrag i Gunnar Nu 1: På rejse i mit livs eventyr. Her fortæller jeg om, hvordan jeg fik opfyldt min egen helt store drøm: styrken til at at stå ved mig selv og følge mit hjerte.