Jeg havde angst, når jeg vågnede om morgenen og en stor følelse af ensomhed, som jeg gerne ville af med. Det var som om, jeg var afskåret fra at være i forbindelse med andre, og jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle connecte. Bente behandlede mig med TFT og TBT. Jeg havde svært ved at komme ned i kroppen, men Bente var vedholdende og gjorde mig fuldstændig tryg. Hun hjalp mig ud af ”tænkehjernen”, så jeg kunne mærke mine symptomer i kroppen, og behandlingen var yderst effektiv. Jeg fik en fornemmelse af at turde tage chancer. At jeg godt turde række hånden ud. Jeg følte mod og en følelse af samhørighed med universet. Bente var hele tiden meget anerkendende og tillidsskabende. Jeg var virkelig i gode hænder.

Lotte, 50 år

Jeg anså mig selv for at være utrolig stærk lige indtil den dag hvor jeg som 50 årig pludselig blev angst og ked af det – faktisk så meget at mit liv blev sat på stand by. Jeg kunne ikke holde ud at være sammen med andre det var så slemt at jeg ikke vidste hvordan jeg skulle komme videre .. men så mødte jeg Bente som med sin store faglighed og endnu større personlighed hjalp mig med at finde ind til dybe og godt gemte traumer, som vi løst op. Hos Bente kommer latter og gråd i lige store forløsende mængder. Jeg fik værktøjer som kan hjælpe mig i dagligdagen med hjem. Jeg havde ikke turdet håbe på at jeg kunne få glæden til livet tilbage så hurtigt. Alle burde have en Bente i deres liv.

Dorthe, 51 år

Har siden jeg var 10 år lidt af massive migræneanfald med lyd og lysfølsomhed, har forsøgt flere former for behandling. Igennem mit behandlingsforløb hos Bente er jeg blevet mødt med ro, tålmodighed og varme. Når det har været svært for mig at åbne op og mærke efter, har Bente været god til at støtte og guide. Jeg har i dag langt mildere migræneanfald, er blevet bedre til at mærke efter og bruge værktøjer som Bente har givet mig, når jeg får anfald. Desuden har jeg igennem forløbet lært mig selv bedre at kende og fået bedre styr på mine værdier for mig selv og min familie, det har bevirket at jeg har kunnet give slip på mange af de negative tanker, oplevelser og udfordringer jeg gik med. 

Stine, 33 år

Jeg opsøgte Bente for at få hjælp med noget eksem på fingrene, som jeg havde haft i ca. 10 år. Bente lavede en METAsundhedsanalyse, som afslørede, at årsagen til min eksem var min frygt for at blive valgt fra. Efter analysen fik jeg traumeterapi på min frygt, som forsvandt. Min eksem forsvandt også, og her 6 måneder senere er mine fingre stadig eksemfri. Det var en fed oplevelse. Jeg kan helt sikkert anbefale Bente.

Jakob, 28 år

Jeg mødte Bente på helsemesse i Brøndby Hallen, straks følte jeg mig tiltrukket af hende og hendes energi, følte med det samme stor tillid til Bente. Jeg fik lyst til at kende mere til hendes måde at arbejde/behandle. Derfor har jeg fået nogle behandlinger i traumeterapi med bl.a. brug af TFT, meget virksomt! Det føles, som om jeg har kendt Bente “altid”, fordi hun er bare SIG og går ind i folk med træskoene på 😉 Kan varmt anbefale Bente, du går helt sikkert derfra klogere på dig selv og et traume mindre …”

Shanya, 57 år

Jeg fik tankefeltterapi af Bente fordi jeg havde problemer på arbejde og var meget stresset. Jeg var i gode hænder hele tiden og tankefeltterapien var meget afslappende. Hvis jeg får behov for mere terapi, vil jeg vælge tankefeltterapi hos Bente igen.

Henrik, 59 år