Bliv angstfri og udfold dit fulde potentiale

Mit særlige angstforløb er skræddersyet dig, der har som endegyldigt mål at blive angstfri og tage kontrollen over dit liv. Til forløbet har jeg udviklet en specifik behandlingsmodel, som jeg har kaldt #AngstFriNu, og som jeg har stor succes med.

Forløbet består af en introducerende behandling og 6 traumeforløsende behandlinger, der hver varer ca. 1,5 time. Nogle gange bruger vi lidt mere tid, og nogle gange lidt mindre. Du skal have tid til at heale helt færdig, så du efter hver behandling forlader klinikken rolig, fredfyldt og let.

Efter de 6 behandlinger vil du ikke længere være fyldt med indre uro, anspændthed og tankemylder. Du vil ikke længere føle dig magtesløs, fastlåst, handlingslammet og uden kontrol.

Du vil føle dig stærk og fri – klar til at udfolde dit fulde potentiale.

Angstforløbet garanterer resultater. Hvis du selv gør en indsats. Forløbets succes hviler nemlig på sammenhæng og samarbejde. Jeg guider dig trygt igennem, er ved din side hele vejen, støtter dig og hjælper dig videre, når du har brug for. Du forpligter dig på din side til at gennemføre et sammenhængende forløb, dvs. du skal have dine 6 behandlinger inden for en periode på max. 12 uger, og til at udføre alle de opgaver, jeg giver dig undervejs.

Men tag ikke kun mit ord for, hvad forløbet vil give dig. Her er, hvad klienter siger:

Parnuna: Allerede efter tre behandlinger mærkede jeg roen og et overskud, som jeg aldrig har haft. I dag føler jeg en frihed og ro i mit sind.

Annemarie: Allerede nu efter kun 3 gange har jeg det bedre end nogensinde. Mit humør er bedre. Jeg er mindre vinterdepressiv. Bekymringer slår ikke så dybt igennem. Det er stort!

Dorte: Jeg kunne ikke holde ud at være sammen med andre det var så slemt at jeg ikke vidste hvordan jeg skulle komme videre… men så mødte jeg Bente som med sin store faglighed og endnu større personlighed hjalp mig med at finde ind til dybe og godt gemte traumer, som vi løste op… Alle burde have en Bente i deres liv.

Åsa: Jeg har fået meget mere ud af dette forløb end jeg kunne ønske og tro på. Jeg har fået et liv uden den der generelle angstfølelse. At nå så langt som jeg er på seks sessioner er for vildt … Tak for dig kære Bente og dette generøse forløb.

Se også videoen om Annemaries oplevelse af hele forløbet.

Ønsker du flere informationer, uddyber jeg gerne i en uforpligtende online samtale.

Pris: Introducerende behandling: kr. 825. De 6 traumeforløsende behandlinger: kr. 8.000. 

Book din introducerende behandling allerede i dag.

Samlet pris: kr. 8.825 – som du betaler i tre rater: kr 2.942 ved tilmelding og efterfølgende 2 rater á kr. 2941,50 .

Betal første rate nu, og så er du i gang!