Bliv angstfri og udfold dit fulde potentiale

Mit særlige angstforløb er skræddersyet dig, der har som endegyldigt mål at blive angstfri og tage kontrollen over dit liv.

Forløbet består af en introducerende behandling og 6 traumeforløsende behandlinger, der hver varer ca. 1,5 time. Nogle gange bruger vi lidt mere tid, og nogle gange lidt mindre. Du skal have tid til at heale helt færdig, så du efter hver behandling forlader klinikken rolig, fredfyldt og let.

Efter de 6 behandlinger vil du ikke længere være fyldt med indre uro, anspændthed og tankemylder. Du vil ikke længere føle dig magtesløs, fastlåst, handlingslammet og uden kontrol.

Angstforløbet garanterer resultater. Hvis du selv gør en indsats. Forløbets succes afhænger nemlig af sammenhæng og samarbejde. Jeg guider dig trygt igennem, er ved din side hele vejen, støtter dig og hjælper dig videre, når du har brug for. Du forpligter dig på din side til et sammenhængende forløb, dvs. du skal have dine 6 behandlinger inden for en periode på max. 12 uger, og til at udføre alle de opgaver, jeg giver dig undervejs.

Ønsker du flere informationer, uddyber jeg gerne i en uforpligtende online samtale.

Her kan du læse, hvad et par af mine klienter fortæller:

Parnuna: Allerede efter tre behandlinger mærkede jeg roen og et overskud, som jeg aldrig har haft. I dag føler jeg en frihed og ro i mit sind.

Annemarie: Allerede nu efter kun 3 gange har jeg det bedre end nogensinde. Mit humør er bedre. Jeg er mindre vinterdepressiv. Bekymringer slår ikke så dybt igennem. Det er stort!

Se også videoen om Annemaries oplevelse af hele forløbet.

Pris: Introducerende behandling: kr. 825. De 6 traumeforløsende behandlinger: kr. 8.000. 

I alt: kr. 8.825 – som du kan vælge at betale på en gang eller i fem rater á kr. 1.765.

Book din introducerende behandling allerede i dag.